bilgi sözlük

independence
bilgi sozluk ile alakali bir ele$tiri var;

#1029173

niyetim ele$tiriye cevap vermek degil kesinlikle, iyi ya da kotu her ele$tirinin ba$imizin uzerinde yeri var. bu ba$liga yahut independence ba$ligina baktigin zaman ds anlarsin sozumun dogrulugunu zaten.

bilgi sozluk muhte$em bir platform degil, ozellikle yazilim acisindan cok ama cok buyuk eksiklikleri var. elimden bu kadari geldi ama her gecen gun yeni bir $eyler ogrenip sozluge uygulamaktan vazgecmedim, vazgecmicem.

bilgi sozluk 8 senedir var. bir donem a$iri co$mu$tu, e$ zamanli 120 ki$i gordugumu bilirim online olarak. sonra duruldu. e sonta yeniden co$tu, olmadi yeniden duruldu. ee yeniden co$tu ama sonra?

yani diyecegim o ki, durgunluk ya$anan bir donemde "of sozluk batti" demek cok anlamli degil. ayrica bir sozlugun batmasinin yahut cikmasinin kararinin ba$lik & entry sayisi ile orantilanmasini, direk olarak bu i$ten anlamamaya yoruyorum ben, kusura bakmasin kimse. eger denildigi gibi olsaydi bu sozlugu bir gun acik tutmazdim, su yakmiyor ya bu.

alexa isimli bir site vardir, dunyadaki tum internet sitelerini listeler ve siralar. bilgi sozluk’un o siralamadaki yerine bakin, akabinde ba$ka sozlukleri de kontrol edin. yetinmeyin pr derecesini kontrol edin ve akabinde indexlenmi$ sayfa sayisina bakin.

bu ve benzeri pek cok veri ile ele alinir bir internet sitesi, online ki$i sayisi ba$lik ve entry sayilari ile degil.

ele$tiri guzeldir, ele$tirmek de guzeldir ama ke$ke gercekten bir $eylerden haberdar olarak ele$tiri yapabilse insanlar. o zaman her $ey daha guzel olur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol