beşiktaşlı olmak

epikuros
beşiktaşlılığın önceden beri hep centilmenliği, aklı başındalığı temsil ettiği, bütün futbol kamuoyunca kabul gören bir savdır. değerler, dürüstlük ve tevazu; haksız kazanımlardan çok çok daha önemlidir beşiktaşlı için.

bu haliyle oldukça "normal" gözüken beşiktaş camiası, en çok sıradışılığın görüldüğü yerdir yine de. 15 yıl hanedan hayatı sürdüren bir başkanı, tombalacı pascalı, dünyada yılın futbolcusu seçilmiş ferdinandı, önüne gelene sataşan ilhanı, kibar feyzoyu, dombili sergeni, sarı fırtınayı, atom karıncayı, kokainmanken daumu, alzheimer hastası scalayı, amokachiyi, ispanyayı ayağa kaldıran nihatı, barcelonayı dağıtan ahmet dursunu, panter pancuyu, spor yazarlarından dandik kazım kanatı, cefakar çarşıyı ve aleni bünyesinde barındırmış bir kulüptür beşiktaş.

aslında bir dogmadır beşiktaşlılık, yargılamadan-sorgulamadan kabul etmektir. belki bir hastalıktır, marazi bir duygudur. zaten aşk da böyle bir duygu değil midir? evet aşktır beşiktaşlılık. eminim bundan, bahse de girerim, ama girersem çıkmam.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol