behzat ç.

independence
bölüm 20

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

bir gariplik var bu haftaki bolumde diyordum, emrah serbes yazmi$, fark oymu$. her zamankinden farkliydi senaryo, cok begenmedim acikcasi bu bolumu, her $ey fazla abartiliydi. istanbul’da bebek’i pendik’ten ileride yapmalari ortakoy’u cengelkoy’un yaninda yapmalar, karakterlerin hayal dunyasina dalmalari vs. bunlar behzat ç. nin ciddiyetine uzakti ne bilim. finali guzel baglami$lar amenna ama oncesi kotuydu be. ercument’in o kadar laylaylom kacabilmesi de abartinin onde gideniydi mesela. güven kıraç’in konuk oyunculugu cidden iyi olmu$tu da konu$malarindan bir $ey anlayamadik ki, kufurler yuzunden alayi sansurlenmi$, kelimesi anla$ilmadi neredeyse. ercument’in seks yapmasi ve kadinin uzerinden cirilciplak kalkmasi da ayri bir abartiydi, gereksiz bir sahneydi. ercument’in her $eye gulmesi de abartiliydi. nihayetinde cok abartilara kacmi$lar bu bolumde. dizi super, karakterler yine super ama senaryo el degi$tirince boyle oluyormu$ demek ki. harun’un "bilezikleri alip gidecegini biliyordum ama hayatimda ilk defa birisi bana seni seviyorum desin istedim" repligi bölümü kotaran sahne olmu$tur nazarimda.

ha bir de ben hangi muneccimle hangi tarihte halvet olmu$um hic hatirlayamadim ama $una bir dikiz lutfen;

#988382

demi$im ki;

bu feride’ni kocasini bo$ araziden cikarttiktan sonra kimsesizler mezarligina gomerlerken o gazeteci ibne bunlarin resimlerini cekmi$ti ya hani. herhalde o resim onumuzdeki hafta devreye girecek, zira ercument’in elinde ba$ka koz yoktur herhalde ama yine de teslim oldu silahini yere birakip. bir $eye guvenmiyor olsa bu dallamaligi yapmazdi. of bir hafta cok sıkıcı gececek $imdi.

aha buyur i$te, daha dakika bir gol bir hesabi ercu elindeki fotografi soktu bizimkilerin gozune. yalniz mezarlari degi$tirmek de super fikirmi$, yaki$tirdim amirime.

bakma oyle "ay cok abartili bir bolumdu" diyip durduguma, yine nefes almaksizin izledim vallahi.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol