behzat ç.

independence
bölüm 13

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

oncelikle bolum 12 de behzat’in agabeyine silah dogrultup onu kaciran lavuk eski olay yeri incelemeden, hani $u muste$ari oldurmeye cali$an herifin agabeyi cikti. vay anam sen nasil benim karde$imi oldurursun bak ben de sana ayni aciyi ya$atayim hesabina almi$ behzat’in agabeyini ama adam iyi yurekli bi adam aslinda, bi$i yapmadan saliverdi adami. nejat i$ler diziye zengin ve zeki bir katil olarak dahil oldu, cok da iyi oldu, o tipi ile karakterine cuk oturmu$.

ben asil selim ve cevdet’ten $ikayetciyim. besbelli ki dizinin bo$ zamanlarini doldurmak adina varlar ama onlara harcanan zamana aciyorum. cevdet yine bir nebze seyredilir de selim cok itici be karde$im, dizide yer kaplamasi sacmalik. bir bahar bir selim zaten olmamasi gerekenler de bu hafta cok $ukur bahar yoktu, o igrenc oglu da yoktu da icim biraz rahatti, in$allah ileriki bolumlerde de olmaz. harun yine bi taneydi ama akbabanin diyaloglari da superdi.

akbaba’dan harun’a: 6,65 la, kiz tabancasi. sana sıksam gun ugra$irsin olmek icin.

senaristler artik $u behzat ile savcinin arasini yapsinlar. savcinin gozleri super, gulu$u de guzel, behzat’a yamansin artik bi $ekilde.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol