behzat ç.

independence
bolum 11

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

oncelikle her zamanki temennimi tekrarliyorum senaristlerden. bahar icin uygun bir son hazirlansin, artik kanserden mi gider yoksa trafik kazasindan mi yoksa bir gosteri esnasinda polisin copundan kafasina denk gelen bir darbe ile beyin kanamasi mi gecirir bilmem ama lutfen bahar karakteri ivedilikle bu diziden ciksin, cikartilsin. hacim cok yapmacik ya, dizinin diger oyuncularinin performanslari yaninda inanilmaz itici duruyor. ciksin gitsin yerine sude isminde bir hatun gelsin, o da behzat’in eski tanidigi olsun, behzat ona a$ik olsun ama bahar gitsin ve bir daha flashbacklerde dahi geri donmesin n’olur. o kadinin bulundugu bolumlerde reklama gecesim geliyor yemin ederim.

bu haftaki bolum gene a$mi$ bir bolumdu. dizinin en muhte$em ozelligi de bu, diger dizilerdeki gibi once guzel olup sonra tatavaya baglamiyor, her bolum bir onceki bolumden daha guzel oluyor. bu haftaki bolumu de behzat’in intihar eden kizi berna’yi anma gecesi kivamindaydi. hacim hazal kaya zaten tek bolum kizi degil, ona cok daha fazla yer ayrilmaliydi ama yapmami$lar i$te oyle. misal onun yerine bahar intihar etseydi negzel olurdu.

neyse, dizinin final bolumunde behzat’in arkasindan yakla$an elemanin $ule’nin babasi oldugunu du$unuyorum ben, oyle bir $ey cikmazsa da got olacak degilim ama yine de o olduguna dair inani$im tamdir hamdurillah.

bu haftalik da bu kadar. onumuzdeki hafta yeni bir behzat ç spoilerinde goru$mek umudu ile esen kalin.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol