sözlükteki en gereksiz başlık olarak kimler var

darklord
"niye böyle bir başlık açılmıştır, amacı nedir, insanlar niye sürekli kimler var butonuna basıp ordaki yazarları bu başlığa yazarlar, ayrıca bu ne menem bir hastalıkmış ki sözlüğün en kalabalık başlıklarından biridir" şeklinde düşünen yazarların önermesidir. muhtemelen başı da ben çekmekteyimdir.
sipsi
kesinlikle gereksiz değildir efen’im kimler var başlığı. bir kayıt tutma imkanı sağlamasının yanı sıra bana çok yardımcı olmaktadır. şöyle ki: bazen bir sürü şey yazmak istiyorum ama bir türlü toparlayıp herhangi bir şey yazamıyorum. elim klavyeye gitmiyor böyle. öyle anlarda hemen kimler var butonuna tıklayıp kopyalayarak başlık altına yapıştırıyorum. bu bana bir ivme kazandırıyor. evet ivme...ivmem pozitif oluyor yani. hızım artıyor anlamında...evet...neden oluyor ben de bilmiyorum. çok mantıklı geliyor bir bakıma, diğer yandan da saçma. anlamadım.

(bkz: saçmalamak)
independence
bilip bilmeksizin kimi konular hakkinda fetva verebilme duzeyinde insanlarimiz var cok $ukur, hemen sozlukteki en gereksiz ba$lik olarak ilan edilmi$.

oysa mal degiliz, vardir bu ba$ligin bir sebebi illaki.

kimler var ba$liginin bizler icin istatistiksel anlamda onemi buyuk, tipki bilgi sözlüğü nereden duydunuz ba$liginda oldugu gibi. sorarim size, bu ba$lik olmasaydi 2004 senesinde gunde online ki$i sayisini ve bugun olan en azindan online anlamindaki ilerlemeleri, ya da 2007 sonlarindan bugune en azindan online ki$i sayisi anlamindaki gerilemeyi nasil tespit edebilirdik?

pek cogumuz bu ba$lik altina sirf yazmi$ olmak icin yaziyor olabilir ancak bu du$unce dahi istatistiksel anlamda elimize pek cok veri kazandirdi. fetva vermeden ve katli vacip ilan edilmeden once "neden lan?" diye bir du$unmek bir sormak icap eder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol