banu alkan isimli kaşar peyniri üretmek

underpressure
son yıllarda televizyonlarda boy gösteren çeşitli kaşar aktris tiplerinin başında gelen banu alkan’ın adının herhangi bir şekilde yeni üretime sokulacak bir kaşar peynirine verilmesiyle ortaya çıkabilecek bir durumdur.
kaşar aktris in iyisinin adının iyi bir kaşar peynirine verilip, çift kaşarlık bir bütünlük ile beklenmeyecek derecede bir başarı sağlanabilir.
pixie
banu alkan, aptaldır. ya da acayip iyi aptal rolü yapmaktadır. yapmacıktır. polemikçidir. işgüzardır. ancak kaşar olmak demek birlikte olduğunuz erkek sayısını saymaya çalıştığınızda içinden çıkamamanız demektir. banu alkan görünen o ki yıllardır aynı adamın peşinde sülük gibi dolanmaktadır.

kaşarlık mertebesinde bu kadar çok manken, şarkıcı, oyuncu varken banu alkan’ın ne haddine. malum, her türlü bok gibi kaşarlıkta da sıraya dizilmiş kadınlar doludur bu camiada.

dipnot:banu alkan’a özel bir sevgim yoktur, olmayacaktır, olması teklif dahi olunamaz.

cirkinbeti
üretici firmanın çok zorlanmayacağı durumdur ; fakat aynı durum tüketiciler için söz konusu bile olamaz.
kaşar peynirini birbirinden ayrı değerlendirecek olursak banu alkan’ı hangi kategoriye sokacağımı bulamıyorum ; aşikar fakat hazım zor tabii güzelim kaşarın düştüğü duruma bak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol