ses kısılması

7doors
kabus görüldüğünde başa sıkça gelen hadisedir.kişi saldırıya uğramak üzeredir ve bağırmak ister ancak sesi çıkmaz.muhtemelen, günlük yaşantısında uğradığı haksızlıklara karşı sessiz kalmak zorunda kalan ya da konuşsa da işe yaramadığını gören kişinin çaresizlik hissinin rüyaya yansımasıdır.
wish you were beer
#286452 entry ye bakınca acaba hangisi yüzünden böyle oldum diye düşünmeme sebebiyet vermiş, sonunda sanırım hepsinin birleşiminden olduğuna kanaat getirdiğim ve anlaşıldığı üzere içinde bulunduğum durum. telefonları açmamama, okula gitmememe, kısacası evden çıkmamama sebebiyet vermiş durumdur. yapabildiğim en güzel şey günler sonra yeniden sözlükte entry kasmaktır. sesi kısılan herkese örnek olsun diyorum buradan.
delirtmeyinlanbeni
güzel kafayla, sabaha karşı her yerde ".r.spu çocukları" nidalarıyla, cebinde durduğu halde cüzdanını çaldırdığını sanan insanın paniğinin ertesi güne yansıyışıdır.
independence
kimi insanlarda da bu durum daha oturaklı daha karizmatik bir ses tonuna sahip olmayı beraberinde getirir ama en fazla 2 gün sürer. sonra yerim onun oturaklığını karizmasını ben.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol