kamerayı görünce ağlamaya başlayan sahte müslüman

darklord
muhtemelen mevlid okunan bir camide orayla hiç alakası yokmuşcasına dişini karıştırırken kamerayı görür görmez ağlamaya başlayan ve kimi kandırmaya çalıştığını anlayamadığım bir müslüman. acaba kendini mi, çevresindekileri mi yoksa inandığı allahı mı kandırmaya çalışıyor.

görüntü için:
http://rapidshare.de/files/19938604/ria.wmv.html

10 sn
711 kb

edit. rapidshare kullanmasını bilmiyenler için sayfayı girdiğinizde free yazan butona tıklayın alt tarafta saniyeler geri sayıma başlayacak ve bittiğinde bir kod verecek o kodu kutucuğa yazıp enterladığınızda dosya inmeye başlar.
cyranonunburnu
aralarından belediye başkanı, mühendis, doktor, avukat ve hatta başbakan çıkarmış toplaşıp bir okul kursalar galatasaray, istanbul erkek, mülkiye gibi camialarla rakip olabilecek kapasiteye sahip homo religious organizmalar. türkiye armağan ettikleri popstarlar arasından en ünlüsü kuşkusuz (bkz: şevki yılmaz) ’dır.
doroty
kesinlikle yapmacıklığın son perdesi olan, insanı gülme komasına sokan, "şimdi söyle; sen mi daha namuslu, müslümansın; yoksa türbanlı olmadığım için yargıladığın ben mi?" sorusunu akla getiren vukaat.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol