çimen suyu

cikolata
cikis yeri amerika olan, turkiye’de de sosyetik cafelerde satilmaya baslanmis oldugunu isittigim, yararlari dunyalara sigmayan dahiyane icecek.
walide sultan
bu cimen suyu dedigimiz icecegin bir de tuhaf bir lezzeti var ki en kotu ilac, daha iyi yutulur herhalde(denedim denemez olaydim)hele bunu icen o saglikci insanlarin icerken bir hayata duruslari var, sanki a-bu hayat suyu(fanilik suyu)iciyormus gibi, diger icemeyenlere veya icmeyenlere siz gidiyorsunuz, biz bunu icenler, hep kaliyoruz burada(dunyada), cunku bu menem(!) seyi iciyoruz der gibidir. resmen saksilardan aninda yolduklari yesil otlari, blendirlarin icine atmak suretiyle yapilmaktadir bu olay... boyle bir arkadasiniz varsa yaninizda illede icecem deyip bu seyin satildigi dukkanin onundeki kuyrukta beklemek isteyen... ayakkabi giysi vb. gibi de dukkanlar da varsa buranin yaninda, siz arkadasinizi, orada takilarak beklemeyi tercih edersiniz(sahsen ben oyle yapiyorum)elimde degil... o arkadas, bir de bana, bunu ictikten sonra, oyle kendisini cok taktir etmemi bekleyen bir sekilde bakinca, ne yalan soyliyim, sanki taze cimenlerini, henuz yemis koyun gibi gorunuyor gozume, taktir filan etmiyorum icen de icsindir banane yaaa...cimen suyunu seven arkadas da bu entryimi, okursa okusundur.
accidentalbaby
aslında buğday suyudur, buğdayı ekersin çimlenir katı meyva suyu sıkacağı makinesine sıkarsın , çok fazla koyarsın azıcık suyu çıkar , kokusu dayanılmazdır ,tadı felaket iğrençtir anlatılmaz yaşanır , sağlıkçı kardeşim tarafından 20 saksı da buğday yetiştirilmiştir, sonradan evin kedisinin içine çiş yaptığı farkedildiğinde işleme son verilmiştir, fakat o kafelerde satılanların pek faydalı olacağını sanmıyorum çünkü suyunu sıkarken rahat sıkılsın diye içine biraz su bile ilave edilmez , edildiğinde faydası gidiyomuş , kimin yalancısıyım hatırlamıyorum şuan
huni delisi
bu sıvının zayıflatma etkisi olduğunu söyliyen bireylere su önermeyi armağan ediyorum."cimen suyu zayiflatsaydı inekler sıfır beden olurdu"

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol