çağdaş atan

ankakusu
besiktasin bu taraftarla daha en az 10 yil sampiyon olamayacagini iddia eden zat-i muhterem.
yok efendim seyirci baski kuruyormusta falanda, filanda.
ulan ligden dusmeye oynayanlar besiktas maclarini 3 puan diye hesaplar oldu bu adamlarin dedigini bak.
epikuros
topu sağ ayağına alma özürlü titrek bir futbolcudur. top sol ayağındayken pas verecek uygun biri bulamazsa etrafta hemen heyecan yapar, eli ayağına dolaşır; fakat yalnızca titrek mandalarda rastlanılan bu özelliğini belli etmemek için, gene döner sol ayağıyla cansimidi koraya verir pasını olgun ve usta futbolcu edasıyla. halbuki çaresizlikten bu yola başvurmuştur bu açık. zaten taraftar, hiç atlatmadan her geri pasında bunu yuhalayarak böyle numaralara gelmeyeceklerini gösterirler.

sıkıştığı pozisyondan çıkacak teknik kapasiteden yoksun olmakla beraber, rahat oyunu sıkıştırmak konusunda da bitanedir o ya canım benim, ona "angut" diyenlere katılmıyorum. hayırlısıyla kazasız belasız varır belçikalara temennilerinde bulunmak son görevimiz olmalı camia olarak.

kendisni sahnede görmek isteriz ayrıca bu engin koç edalı futbolcu geçinen insanı. dakkada bir saçıyla başıyla oynar, tişörtünün kollarını kıvırır, şortunun paçasını çeker bırakır, gastecilere ağzını kulaklarında 32 dişiyle poz verir. kendini yanlış yerlerde arıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol