webcam kullanan türbanlı kızlar

maliyeci
uzakta olup,aile şerafından veya arkadaşlarından ayrı kalmış,dolayısıyla onları görmek istiyor olabilir.iyi tarafından bakmak lazım.her web cam i olan kız orospuysa türkiye’de niye bu kadar abaza var ben bunun anlayamadım.
chosen
webcam kullanip orospuluk yapanlaradir bu sitem webcam pek tabiiki faydali yöntemler içinde kullanilanbilir. lakin türban takan birisinin saçini saklayan birinin kendini tanimadigi kisiler gösterme çabasi o türbanin amacina tamamiyle zittir. anlatilmaya çalisilan budur.


(bkz: anlayana)
pixie
artık en ivedi şekilde kapanması gereken konu. olayı sözlük içinde iç savaşa dönüştürmenin mantıklı bir yanı yoktur. türbanlı veya türbansız, bu o kişinin kendi tercihlerine bağlıdır.
sözlük ortamında bu kişileri yerden yere vuran da yanlış yapmamaktadır, yücelten de. netice itibariyle burası özgür bir portaldır ve herkes kendi fikrini açıkça ortaya koyabilmektedir.
buradaki sorun, bu iki farklı görüşün geçtiğimiz yarım saat boyunca çeşitli başlıklar altında inceden inceye birbirlerine sataşmasıdır.

din gibi konular üzerine oturup karşılıklı kavga edilmemelidir. fikirlere saygı’da en dikkat etmemiz gereken konulardan biri dindir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol