ay yil

31subat
topu topu 47 entry yazmış, üye olduğundan bu yana 2 ay geçmişken bu kadar kısa zaman diliminde sözlük için varını yoğunu vermiş, kimseyle alıp veremediği olmayan maliyeci hakkında ileri geri atıp tutma hakkını kendinde görebilen ezik yazarımsı.
xerxes
"sözlükte entry yoluyla hakaret etmek diye bir kural var mı?" diye kendi kendime soru sorduran yazar. uçurulacağını tahmin ediyorum.
seyhmerat
sözlük yazarlardan birine ettiği laflarda haddini fazlasıyla aşıp iyi bir yolculuğa çıkarılmıştır, hakaretlerini kendisine saklamayı öğrenir umarım bu yollanma sonucu.
maliyeci
radyo üniversite muhabbetinde "henüz üç yaşında bir kardeşim var" nickli yazarımıza karşı ayar verme dozunu kaçırması ve bizi hiç mi hiç ilgilendirmeyen özel hayatındaki sorunu buraya taşımasından dolayı uyarmak istedim kendisini.sonra dedim ki şimdi beni siklemeyecek ondan sonra uçurumak durumunda kalacaz.hatta bunu isteyen independence a sorabilir.ben bunu aynen independence’a söyledim ve "bana olur mu öyle şey,sen uyar gerekeni yaparız" demesi üzerine ben de uyardım.hatta şeffaflık olsun diye aynı mesajı her iki yazara da gönderdim.ay ve yıl denenden gelen mesaj "nolcak lan" oldu.ve akabinde daha ağır houston hakaretleri...

ben bunu niye buraya yazdım şimdi di mi.şunun için: ben artık baktığım zaman bir yazara,hatasını düzeltmesi için gönderdiğim mesaja söverek cevap vereceğini biliyorum,anlyorum.ve burdan ibret olsun diye söylüyorum.bu sözlükte yazar-gammaz-mod-jedi kimse keyfi için,"borum ötüyor lan benim" demek için yazarları uyarmaz.burası bilgi sözlük.bu böyle biline...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol