okulda popüler olmak

countess
her ögrencinin bilincaltı uyarısı..basaramayanların kin dolu bakıslarını üzerinde hissetmek,kantin kuyrugu telasını hic tatmamak,koridorlarda salına salına yürümek,potansiyel kavga edilmek istenen birey olmak,hicbir zaman hicbir durumda yalnız kalmamak
ithilquessir
cok da zor degildir. ogretmenlerle arkadas olan sahisin kurallari kirmadigi surece esnetmesine izin verilir. ara derslerde mudur yardimcisiyla cay icilir, matematik hocasiyla satranc oynanir, tiyatro koluna reji yardimcisi olarak girilip 2 ay okula gelinmez, tubitaga proje hazirlayip 1 ay daha gidilmez sonra. aslinda hiper inek bir profil gibi dursada okulun yaptigi her seyde adiniz vardir, rahatsinizdir, baski yotur uzerinizde.
o rahatlik bir hava yaratir. bir de okulun rock grubunda klavye calan bir peri kiziyla cikiyorsaniz zaten tenefusleriniz de doludur. gorunuste her yerde olan bir insanken kimse tarafindan ulasilamazsiniz. millet sizi okullar arasi munazara yarismasinin finalinde iki juri uyesini aglatan final konusmanizla hatirlar, isik lisesinin actigi siir yarismasinda aldiginiz odulle hatirlar, okulda biyoloji dersinde fare keserek ilk okullarin yuregine korku salan cocuk olarak kalirsiniz.
kasit yoktur. sadece oss icin degil, yasamak icin yasamak yeterlidir. farkli olmak, farkliymis gibi davranilacak bir davranis degildir.
capt it all
lisede idare hey’etiyle aranızı iyi tutun, kendiliğinden geliyor. hele bir de müdür yardımcısı ile aranız sıkı-fıkı ise sizden alası yok. lisede bir öğrencinin popüler olması için hayırlı veya şer bir sebepten idareye çağırılması kadar etkili yol yoktur.
professor x
hiçte güzel olmayan birşey sürekli isminiz hakkında dedikodu çıkar. hiç tanımadığınız kızlarla adınız duyulur ve bilmeden görmeden tanımadığınız insanla çıkmış olursunuz.kız arkadaşınız varsa bunlar yüzünden sürekli kavga edersiniz. her olan olayda isminiz geçer. vs vs...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol