onur baştürk

sierra
yılbaşında düzenlediği slim status partisinden bir tane de bu akşam düzenleyecek olan kişi. düzenleyeceği parti twitter’dan canlı olarak takip edilebilecekmiş.

http://twitter.com/slimstatusparty
tasarimharikasi
ilk baştaki yazılarından tutun da bugüne kadar gelen tüm boşlukları dolduramama mantıksızlığıyla magazinin geniş kitlelerce yanlış anlaşılmasına sebep olmuş kişidir. magazin demek "süslü püslü" yaşamların afişe edildiği, parlak şöhretlerin daha da parlatıldığı bir alan değildir çünkü.

maalesef kelebek gibi bir gazete ekinde yazma şansı bulmuş bu arkadaş, fikirlerini artık empoze etme kıvamına getirdi. kendisi gibi düşünmeyen, kendi zevkinde giyinmeyen; kendi beğendiği müzikleri dinlemeyen insanlar bu arkadaşın gazabından nasiplenir oldular.

hangar diye bir yayın vardı zamanında kral tvde. özlem tekin sunardı. bir akşam bu arkadaşı çağırmışlar, mıymıntının teki bilader. iki lafı bir araya getiremez mi insan? sen nasıl gazetecisin. üstelik gazeteciliğin en fazla prim yaptığı ve hep yapacağı alanda köşe yazarısın sen. işte sevgili bilgiç böyle yazar görünümlü kan emiciler sayesinde ülkemde magazin nasıl anlaşılıyor biraz olsun anlamış oldun. onurdu, oraydı, ayşeydi bu türden yazan elemanlar, magazini sütyen kopçasından topuklu ayakkabı mecrasında piç edenler oldukça medeni olamayız, sadece ve sadece o "büyülü" hayatı hiçbir zaman göremeyecek insanların düşmanımız olmasını sağlarız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol