zehra çilingiroğlu

laluska
gelecekte teyzesi (veya ablası mı demeliyiz) gibi ortamların kaşarı olacağı hissedilen, aşırı şımarık büyütüldüğünü düşündüğüm, kötü bir kaderi olan zavallı çocuk. ister istemez uzun yıllar medyaya malzeme olacak...

(bkz: herkes şanslı doğmuyor)
independence
bugun ilk kavgasini yapmi$, milliyet de utanmadan bunu haber yapmi$, ben de utanmadan entrysini giriyorum. hepimiz utanmaziz.

http://magazin.milliyet.com.tr/zehra-nin-ilk-kavgasi/magazin/magazindetay/12.04.2012/1527287/default.htm
davaro
ileride çok can yakacağı belli güzel kız. şimdiden bu güzellik olgunlaşmaya başladığında türkiye’nin başına dert olacaktır.
independence
o kadar şımarık olmuş ki ancak o kadar olur. dün de bir mekanda eski erkek arkadaşının yanında gördüğü kızın üzerine demlikle birlikte içerisindeki kaynar çayı fırlatmış. kız kaynar çaydan kurtulayım diye kaçmaya çalışırken kafasını da bir yerlere vurmuş. hastaneye gidip orada tedavi olmuş ama göğsünde de az şiddette yanık meydana gelmiş. garibim şikayetçi de olmamış.

hülya avşar’ın kızı olmasa tüm bunları yapmaya cesaret edebilir miydi? yarrak ederdi afedersin. dövmek lazım bu kızı eşek sudan gelinceye kadar ama eşeğin de sudan gelmesi uzunca bir süre engellenmeli.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/22793808.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol