27 kasım 2005 galatasaray fenerbahçe maçı

0 /
deathless
galatasarayimizin kesin kazanacagi mactir.
bilet fiyatlari ;
derbi biletleri yarin satisa cikiyor

galatasaray’in turkcell super ligi’nin 14. haftasinda 27 kasim pazar gunu, saat 19:00’da ali sami yen stadi’nda fenerbahce ile yapacagi derbi macin biletleri, 23 kasim carsamba gunu, saat 10.00’da, biletix bayilerinde ve web sitesinde satisa cikiyor.

galatasaray-fenerbahce bilet fiyatlari
kapali sst 80 ytl
kapali alt 60 ytl
yeni acik ust 35 ytl
yeni acik alt 30 ytl
eski acik 50 ytl
eski acik (fb taraftari) 50 ytl

mac gunu ali sami yen gise fiyatlari
kapali ust 71 ytl
kapali alt 54 ytl
yeni acik ust 31 ytl
yeni acik alt 26 ytl


use condom don t be silly
galatasarayimizin avantaji daha coktur ama malum derbiler her zaman 3 ihtimali ayni oranda sunar onumuze..yorulmus bir fenerbahce ve bu maci alip ona yetismesi gereken,son hafta gayet guzel oynamis bir gs..zevkli bir mac olacagi kanisindayim..gs imiz yener ve daha zevkli bir hal alir insallah..
deathless
derbi biletleri tukendi!

turkcell super ligi’nde galatasaray ile fenerbahce arasinda 27 kasim pazar gunu yapilacak derbi maca taraftarlar buyuk ilgi gosteriyor.

derbi macin bu sabah saat 10.00’da biletix’ten satisa cikarilan kapali ve yeni acik tribun biletleri yaklasik bir saat icinde tukendi.

sabah saatlerinden itibaren biletlere gosterilen yogun ilgi nedeniyle biletix’in telefon ve internet sitesi kilitlenirken, biletix yetkilileri daha sonra, biletlerin tamaminin satildigini duyurdu.

ali sami yen stadi’nda saat 19.00’da baslayacak mac icin vip ve numaralari tribun icin bilet satisi, sezonluk kombine kartlar nedeniyle yapilmazken, eski acik tribun biletlerinin, fenerbahceliler’e ayrilan bolum haricinde, sadece galatasaray store’larda forma alanlara verilecegi aciklandi.
independence
milandan yenilen 4 golun bunyede yaratacagi bir nevi ali$kanlik bu maca da yansiyacaktir muhtemelen.korkum galatasaray’dan 3 tane falan yiyip darilmasidir."allahin milani bile bize 4 cekti bir de siz kom$umuz olacaksiniz 3 tanede kaldiniz, yaziklar olsun size" derlerse haklilar vallahi.
deathless
istanbul - turkcell super ligi’nde 27 kasim pazar gunu galatasaray ile fenerbahce arasinda yapilacak derbi macin sonucu anketlerde tartisiliyor.
internette 2 takimla ilgili haberlere yer veren sitelerde macin sonucuyla ilgili duzenlenen ve suren anketlerde, beraberlik sonucu en az oyu aldi.

’’www.gshaber.net’’ sitesindeki ankette galatasaray’in galibiyeti yuzde 94.42 oyla onde giderken, fenerbahce yuzde 4.84 oy aldi. beraberlik icin verilen oylarin orani ise yuzde 0.74 oldu.

’’www.fenerhaber.net’’ sitesinde ise fenerbahce yuzde 75.88 oyla galibiyete yakin takim olarak gosterilirken, galatasaray’a yuzde 14.96 verildi. bereberlik sonucuna ise yuzde 9.16 oy verildi.

’’www.ajansspor.com’’da duzenlenen ankette ise galatasaray’in 1 veya 2 farkla kazanacagi secenegi yuzde 41 ile en cok oyu alirken, fenerbahce’nin 1 veya 2 farkli galibiyeti yuzde 20.2 oy aldi. bu ankette ise beraberlik sonucuna yuzde 9 oy verildi.


deathless
iddaa oyununun tek mac hakki vermeyerek beni cileden cikardigi karsilasma bu maca vermeyeceksinde neye vereceksin dedigim olgu.
maliyeci
ankara’da ya$ayip da "ben bu maci dev ekranda seyrederim arkada$" diyenlere duyur mahiyetinde bir bilgi bu mac hakkinda.ankara kizilay ba$ta olmak uzere muhtelif kalabalik mekanlarda mac gunu 2 saat erken gitmezseniz oturacak guzel bir yer,1 saat once gitmezseniz izleyecek bir yer bulamazsiniz haberiniz ola.ayrica yarin sergeyle bulu$arak kayit di$i mini bir zirve gercekle$tirmi$ olucaz,maçy seyrederek.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol