2 ekim 2005 galatasaray trabzonspor maçı

spooky
tromso hezimetini henuz uzerinden atamamis karisik galatasaray ile senol gunes’in istifasi, gokdeniz’in cezasi, sike, sakatliklar derken bir turlu toparlanamayan trabzonspor’un karsilasacagi mactir.ali sami yen stadi’ndaki macin baslama saati 21.00’dir. mactan once ve mac sirasinda taraftarin yonetimi protesto edip, istifaya davet etmesi beklenmektedir.olasi bir puan kaybi ile galatasaray daha da karisacaktir.
made in heaven
daha sezonun basinda ayni kaderi paylasarak son derece siradan takimlar tarafindan avrupa kupalarinin disina itilmis iki yarali takimin mucadelesi olacaktir.galatasaray acisindan bakildigi zaman son derece onem tasimaktadir bu mac.olumlu futbol ve galibiyet hem takimin guvenini geri getirir hem taraftara moral olur,olumsuz futbol ve olasi bir puan kaybini ise dusunmek bile istemiyorum.
maliyeci
dakika 21 de hakan sukur,dk 23 de marek heinz,dakika 28 de umit karan,dakika 38 de necati’nin goluyle 4-0 galatasaray’in onde goturdugu mactir.

edit: ben bunu yazarken mehmet yylmaz’yn goluyle maç 4-1 e geldi.
seyhmerat
an itibariyle galatasaray’in 4-1’lik ustlunuguyle bitmis mucadeledir.galatasaray ikinci yarida kendi hic ama hic kasmamistir,tribunler fatih tekke’yle jon benjamin tosak gecmislerdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol