29 eylül 2005 galatasaray tromso il maçı

0 /
seyhmerat
baslamasina 45 dakika gibi az bir sure kalmis,bir cok galatasaray taraftarinin heyecenla ama heyecanla oldugu kadar rahatca bekledigi mactir.tromso’nun bir tarafindan siringayla kan cekme gunu geldi!
independence
sakatti $uydu buydu dinlemeksizin 38. dakikada volkan oyundan cikti hakan $ukur oyuna girdi.tribunler delirmi$ gibi tezeruhat yapiyor.ben de spiker gibi bu macin entrylerini yaziyorum ya hadi hayirlisi.
independence
ilk yari galatasarayin 1-0 maglubiyeti ile biten mac.galatasaray’in tur atlayabilmesi icin 3 gole ihtiyaci var.kar$iliginda gol yememesi lazim ayni zamanda.i$imiz oldukca zor gozukuyor.
made in heaven
galatasaray’in lucescu’nun gonderildigi tarihten bu yana yasadigi dibe vurusun son noktasi olmustur bu mac.artik galatasaray icin dusebilecegi daha kotu bir pozisyon yoktur.yillarca bize bir cok sevinci yasatan takimimiza bu yenilgi sonrasinda da sahip cikmak vazifemizdir.ozhan canaydin’da birazcik onur varsa mart ayindaki kongrede simdiden koymus oldugu adayligini geri cekmelidir,hatta yapacagini hic sanmamama karsin galatasaray’in iyiligi icin hemen istifa ederek kulubun onunu acmalidir.yeni ve futboldan anlayan bir yonetimle tabandan kuvvet alip kendini suyun yuzeyine dogru itme zamanidir artik galatasaray icin.
seyhmerat
lucescu’yu hala arayan zihniyet galatasaray’li olamaz heralde bu bir!ikincisi yenilen ofsayttan bir gol ve verilmeyen en az 2 penalti var hakem katletti maci!ucuncusu ergun penbe bir an once defolup gitsin!’dorduncusu ben boyle isin a.ina koyayim!besincisi sinir krizlerine girdim!altincisi kurtarin benii!!!
darth sidious
galatasaryin, tarihindeki en buyuk basarisi ilk macta kendi sahasinda yendigi chelseaden ikinci macta sadece 5 gol yemek olan, tarihinin en kotu sezonunu yasayan, uefa siralamasinda 79uncu olan tormsoya elendigi mactir. ayni chelsea galatasarayi istanbulda 5-0 yendiginden yadirgamadan ama uzulerek izlenen mac olmustur. bir turk takiminin elenmesi her turku uzer nihayetinde.
independence
galatasaray’in hemen hemen tek kale oynadigi macta kalesine bir golu alip kabul etmesi ve atilan golun cok ama cok siradan bir gol olmasi, kar$i tarafi bu kadar kucuk gormemizden ve bu kadar boburlenmemizden kaynaklanan bir sonuctur tahminimce.yazik ettiler.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol