28 eylül 2005 fenerbahçe psv eindhoven maçı

made in heaven
fenerbahce’nin grupta oynayacagi maclar icerisinde kanimca en rahat kazanabilecegi mactir.kendi sahasinda cok etkili olan psv dis sahada ayni basariya sahip degil.
made in heaven
ilk macta milan karsisinda tutunamayan fenerbahce’nin gruptan cikabilme sansini devam ettirebilmesi icin mutlaka kazanmasi gereken mactir.bu macta olasi bir puan kaybi fenerbahce’nin zaten zor olan isini imkansizlastirabilir.
darth sidious
tum bahis sitelerinde fenerbahcenin favori gorundugu mactir. ya bu adamlar bisey biliyor ya da zarar etmek istiyorlar.
yazarlarimizin bilgisi ise zaten tarafli ve subjektif oldugundan kaale almaya degmez.
made in heaven
macin baslamasina yaklasik yirmi dakika kala "iddaa’nin tek mac oynayabilme sansi tanidigi maclardan biri olmasi,psv’nin 3.50 gibi yuksek bir orana sahip olmasi,fenerbahce’nin avrupa arenasinda sergiledigi basarisiz performans" kafamin icinde karmasik sekilde dolasip durmakta.
darth sidious
daha once nukte olarak kullanildigi uzere elli bin kisinin izledigi komedi filmi olmustur. gulen taraf fenerbahce, aciz duruma dusen taraf ise gecen senenin sampiyonlar ligi yari finalisti psv olmustur. kendilerini futbol dehasi sanan, asil amaclari fenerbahceye bok atmak olan kisiciklerin dusundukleri organlarinin ustune oturmalari sonucu anlayamadiklari gercek yuzlerine samar gibi carpilmis ve 3-0 gibi cok net bir skor ve tartisilmaz oyun ustunlugu ile mac sona ermistir. yarin tromso! ve malmo! maclarinda diger turk takimlarina basari dilemek ve galibiyeti kutlamak yapilacak yegane istir.
maliyeci
fenerbahce defansta bu kadar acik veren bir psv’yi bulmusken fark atmadi.girilen pozisyonlar da gole cevrilseydi farkli bir skor olurdu ve olmamasi icin de hic bir sebep yoktu.her seye ragmen uc tane atarak yuzumuzu guldurdugu icin fener’e tesekkurler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol