baba beni okula gönder

isimsiz kahraman
bu reklamla dalga gecen, heryerde baba benii okula gogonder diye bagiran insanlari anlayamamaktayim. soyle ki; o cocuklar okuldan nefret edip okulu kirmiyor. okula gidemiyorlar.
isimsiz kahraman
kadinlarin hala eksik etek gorulup okula gonderilmedigi ulkemizde maalesef bu isi bir vakif ustlenmistir. devlet ne gune durmaktadir, hani devletin sosyalligi, haklciligi? o kadar acizlesmisizdir ki 3-5 kisi gonul birligi edip kendini ortaya atmadikca bir boku becemez hale gelmisizdir. tamam vakiflar olsun tabi, yararli hepsi, insanlara yardim etmeyi sunu bunu hatirlatiyorlar. ama olay o hale gelmistir ki vakiflar devletin onune gecip daha cok caba harcar olmustur. is bu sebeple vah ki vahtir, aziz nesin’in dedigi gibi du bakali nolucaktir.
sirinsem gunahim ne
bu kampanya türkiye cumhuriyeti’nin bir üniversitesinden bir öğretim üyesi tarafından "kürtleri asimilasyon" amacı güden bir kampanya olarak nitelendirilmiştir.

http://www.bianet.org/2006/03/14/75849.htm
poturt
reklamını izledigimde gözlerimin doldugu,hepsini olmasa da okula gidemeyen bircok kızın hayatını kurtaracak olan yararlı kampanya.
exfreak
kurt sorunu var diyen dusuncenin oturup tekrar tekrar dusunmesi gereken kampanyadir. etken-edilgen baglamini iyi kurmalarini umut ederiz de aslinda bu umut edilenen biz de cok inanmayiz.

piskin piskin "dogu kalkinmiyor" diyip arkasindan kizini okula gondermeyen mantiktaki bireylere kapak nitelikli kampanyadir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol