4 temmuz 2005 istanbul yağmuru

independence
bu sicaklarda muhte$em guzel bir hediye olmu$tur biz fanilere.sirf bu yuzden actim bu ba$ligi da.serinledik harika bi $ekilde.sagol tanrim.
independence
sagol tanrim demi$im de bu kadari da sanki biraz fazla kacti gibi.yer gok inliyor gokgurultusunden, $im$ekten..hayir tanri benim isteklerime bu kadar onem veriyorsa almak istedigim kotra neden hala bende degil anlamadim.tanrim aklima gelmi$ken soyliim..sabah i$ var, i$e gitmek lazim.bu havada nasil gidicez sevgili tanrim bi onu da soyleyiver bana.hikmetinden sual olunmaz.
seyhmerat
temmuzun 4’u olmasina ragmen,istanbul’da yaz yasamamizi engelleyen yagmurlar olmustur..her yer yazi cok guzel yasarken istanbul kapali ve kasvetli..bu sene zor isinacak gibi istanbul boyle yagmurlar surerse..
hercules
sabah evden ise gitmek icin cikip donuma kadar islanip eve geri donmeme sebep olan dogal afettir kendileri.. sanirim giciklik olsun diye de gun boyu bir damla dahi atmamistir..
seyhmerat
durmak bilmemekte olan yagmur,boyle giderse sehrin butun yollarinda asfaltlar yine acaip cokecek,her yer cukur icinde olacak ve yine araba kullanmak eziyet olacak..he suc yagmurun degil asfalt yapmayi bilmeyen belediyenin o da ayri bir mevzu..
reddy
su son gunlerdeki sicak havayi bi an olsun kesintiye ugratmasi yaniyla biraz da olsa sukur dedirten doga olayi.
ogleron
yagmur sularinin biriktigi yolda arac kullanirken solumdan gecen aracin acik penceremden bana tonca suyu sicratip minik te olsa kaza gecirmeme neden olan bugun yerini gunese birakmis hava olayi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol