asosyal ve tembel arkadaşlara sahip olmak

mucadele
arkadaş çevresinde asosyal ve tembel arkadaşların çoğunlukta olmasi durumu..

en yakın arkadaşlar bu şekildeyse çok büyük sıkıntı.. bilirsiniz işten/okuldan erken çıkacaklardır. hevesle bir plan yapar ve iletişime geçersiniz. "off çok yorgunum" "izin gününde gideriz" "sinemada napçaz"(?!) gibi insanın enerjisini emen kelimelerle karşılık alırsınız.

ayrıca (bkz: bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyelim) :(
hmmmmmtmmcnm
arkadaşlarımın benden yana yaşadığı durum. tuhaf olan ise hala ümidi kesmeyip türlü türlü planlarla karşıma gelmeleri. finallerim de bitti beni kendimle yalnız bırakın serseri sürüsü.
cokfecikahkul
evet farkındayım siz de bu insanlarla sırf "iyi" oldukları muhattapsınız ama her koyun kendi bacağından asılacağı için yakın arkadaşlarınızı bu tiplerden seçmemelisiniz. gaddarlık demeyin ama bencillik diyebilirsiniz. hayat bu,günlük yaşam çok zor ilerliyor,zaten zar zor psikolojimizi ve hayat enerjimizi ayakta tutuyoruz, bi de kalkıp başkasını mı gaza getirelim yaşaması için. insan dediğin düzenle varoluyo ne yazıkki. böyle insanlar hayatınızı negatif etkileyip düzeninizi bozacaktır bakın dikkat edin bunlar doğru. hiç vicdanınız el vermiyorsa gidip konuşun,ben senin bu durumda olmanı istemem düzel diyin tavsiyede bulunun.
ya hepsini geçin anafikir şu: hayat çok kısa ve böyle şeylerle harcamaya değmez.
simplist
intihar olasılığınızı cebinde uyku ilacıyla dolaşmak kadar artıran durumdur.
iyi bir insan olsa da dozunda arkadaşlık edilmeli, doz aşımına maruz kalmaktan şiddetle kaçınılmalıdır. aksi halde ruhunuzun erimesi, enerjinizin tükenmesi, hayatınızın raydan çıkması riski vardır.
bir süre sonra onu hayata döndürme çabanızdan vazgeçmeniz halinde sizi tembel ve asosyal olmakla itham etmesi de ihtimal dahilinde bonustur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol