bu mesajı 10 kişiye yollamazsan şu olur bu olur mesajı

antiformalistrayok
10.000 sms nar paketinin moda olduğu zamanlar da telefonlara epeyce gelen genelde bir dua ve benzeri şeylerden oluşan mesajın son kısmıda yollamazsan pipin düşsün , allah belanı versin , anan baban ölsün , cinler gece poponda ceviz kırsın gibi beddua ve korkutma eylemleri taşıyan garip bir sms popülerliği.

ne söverdim varya. söverken korkup 10 kişiye de atardım ama.çocuktuk tabi.
mustaitbiradam
bu mesajlara çocukken dahi ihtimam göstermezdim. atana söverdim.

bu mesajlar bir dalga gibiydi. bir arkadaş grubundan diğer bir arkadaş grubuna geçerdi. örneğin bana ilk geldiğinde "ulan yandık, al işte başlıyoruz, anasını satayım." derdim. çünkü bilirdim ki o mesajdan diğer ortak arkadaşlara gidecek ve onlar bu dalgaya kapılıp aynı mesajı bana tekrar atacaklardı. bu mesaj bana ilk geldiğinde hemen en acilinden mesajı bana atacak olan potansiyel arkadaşlara "o mesajı bana yollayana açık net söverim." diye mesaj atar ya önlem alırdım ya da bir sığınağa saklanır bu musibetin başka güruha sirayet etmesini beklerdim. tabi bu arada mesaj geldikçe söverdim o ayrı. ya oğlum, alt tarafı bir mesaj diyeceksiniz, eyvallah da, bu mesajların bazıları uzun oluyor, telefon mesajı güncelleyene kadar imanı gevriyor, demeden bir başka arkadaş aynı mesajı yine gönderiyordu. anası ağlıyordu mesaj kutusunun.

bu gençlik çok zor bir dönemden geçti sözlük, umarım bu tür rahatsızlıklar bir daha bu gençliğe bulaşmaz.
independence
yanlis sayilir, bir hata falan olur diye 13 kisiye yollardim ortalama ki fazlasi olsun eksigi olmasin kafasini yasayabileyim.

kontorsuzlukten hicbir zaman hicbiri yerine ulasmadi tabi. sonra sukur whatsapp cikti da gecmiste kalan borclarimi odeyebiliyorum bu anlamda. cok kisi blockladi tabi beni bunu hala yapiyorum diye. sevgilim terk etti falan, neyse.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol