kaybolduğunu düşününce radyonun sesini kısan erkek

ayigidiklayansincap
araçla giderken bu hep başıma gelir, neden böyle yapıyorum sesi kısınca koordinatlar vahiy mi geliyor ? hayır. ben bu konuda kendimi anormal sanıyordum ve aklıma estikçe düşünüyordum davranışın sebebini. konsantre olmak desen bilmediğin yere ne konsantresi olacaksın. neyse geçen bu başlığı bir arkadaşım facebookta ekşi sözlük linki ile paylaşmış.
oha dedim sadece ben değilmişim. sevindim lan. valla...
siz de yapıyor musunuz?
allahım herkes yapıyor olsun
nolur...
uptofate
araçta dikkatimi dağıttığı için radyoyu zaten açmıyorum, açmışsam da mükemmel bir sessizlik yaratmazsanız duyamıyorsunuz. iki camı da 3-4 parmak kadar indiriyorum, sürüş güvenliği açısından.

o yüzden kaybolunca radyoyu kısmak yerine, gözüme bir araç kestiriyorum ve peşinden gidiyorum. genelde bildiğim bir noktaya kadar eskortluk yapıyorlar.

evet küçük bir şehirde yaşıyorum.
independence
araba kullanirken radyonun sesini kismak anlasilabilir de ben evde mutfaga giderken tv'nin sesini kisan adamim, o nasil olacak bilemedim.

bir gun youtube'dan muzik dinlerken kahve yapayim demistim, gozumu actigimda 2 kat alttaki komsunun kapisinda bir fincan tuz isterken buldum kendimi. kafa karisikligi cok fena.
mrsensualist
kulak insanın denge merkezlerinden biri olduğu için çokta üstüne düşünmemek gerekir bunun birde park ederken radyoyu kapatan versiyonları varki görülmeye değer

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol