nokia lumia 920

sercovi
kablosuz şarj olabilme özelliği ile hadde len ordan dedirten, nokia’dan yüzyıllardır beklenen müthiş atılım. piyasanın altını üstünü getirecek diyolla.
hittheroad2timesjack
özellikleri bakımından gayet hoş görünen ancak symbian belle olayını bir türlü kanlı canlı göremediğimizden hala çekindiğim telefon.

gelecekten edit: windows tabanlıymış bu.
independence
kablosuz $arj ozelligi cumlesine aldanmamak lazim, zira benim aklima bu cumle kar$isinda wireless bir $arj ihtimali geliyor ama degil i$te. kablosuz da olsa yine bir aparatin uzerine konulmasi gerekiyor telefonun, yani olayi sadece cihaza bir taki takmamak. ne anlami kaldi ki o zaman anasini satayim. wireless yapsinlar $unu canimi yesinler.
independence
telefonun kayit ozelligini actilar, bagladilar helyum gazi dolu balona saldilar havaya. balon 35 bin metrede yani uzay sinirinda patladi, para$ut acildi telefon dunyaya du$tu. telefonun bagli oldugu kitte bulunan gps sinyali sayesinde telefonu buldular ve baktilar ki halen kayit yapiyor ve telefonda cizik bile yok. bir de bunu turkiye’de chip dergisi yapti. oku ve izle $urdan istersen;

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/23037682.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol