yakalanmadan aldatmanın kuralları

epikuros
peşin not: bu boş bakınızın fikir babası independence’dir.

- yanlışlıkla ağızdan kaçırılacak ve bi çuval inciri bok edecek sözlerin önüne geçmek için ikisine de aynı şekilde hitap etme alışkanlığı kazanmak gerekir. bebişim, yavrum, kısrağım/yiğidim v.s. gibi.
- ikisine de aynı parfümden hediye etmek ve kullanmalarında ısrarcı olmak.
- telefon rehberine en yakın erkek/bayan arkadaşın ismiyle kaydetmek.
independence
oncelikle bu konunun fikir babasi olduguma dair kimi rivayetler atilmi$ ortaya, hepten yalan. aldatmayi sevmedim, sevmem, kimseye de onermem. epikuros’un bir dost meclisinde gercekle$en sohbetlerinden aklimda kalanlar ise $u $ekildedir;

+ kesinlikle sogukkanli olun. yani ayni yatakta yakalansaniz bile yaninizdakine donup olanca pi$kinliginiz ile "senin bu yatakta ne i$in var terbiyesiz!!!bir" diyip tokat atip hemen odaya az once girmi$ olan e$inizin yahut sevgilinizin yanina ko$un. siz uyurken birisi odaniza sessizce girmi$ edasi yaratin ama o odada sizin ne i$inizin oldugunu nasil aciklarsiniz bilmem.

+ eger cep telefonunuza "a$kim seni cok ozledim, ne zaman goru$uyoruz?" gibi bir mesaj gelirse e$inizin yaninda hemen o numarayi arayin ve "kimsiniz kuzum siz?" $eklinde alayci bir agizla durumu sorun, ne i$ haci? tepkisi her zaman i$ yapar.

+ ev adresinizi asla ama asla vermeyin, bayansaniz sizi eve birakmasina asla musade etmeyin yahut bamba$ka bir yere biraktirin kendinizi.

+ benimle aldatin. agzim cok sikidir.
rumuz pilis tiray egen
* ikisine de ağır yapıcaksın aga. birindne birine fazla ilgi gösterdin mi öbürü mutlaka çakıyo köfteyi...

* eğersen evliysen, aldatma partnerinde evli olursa sırtın yere gelmez.

* asla dışarda buluşmayacaksın. onun evi veya senin evinde tehlikeli olur. ya garsoniyer ya otel ya da bir arkadaşın evi...

* amacının sadece seks olduğunu hissettireceksin karşı tarafa. mutlaka bunu bilmeli yoksa başın çok ağrır arkadaş. mesela bunu belli etmek için grup falan teklif ediceksin. işte orda devreye independence girebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol