spermstar

epikuros
yeni bir çömez. ilk 10 entrysini kontrol ettim de hep çömez kalacak gibi göründü bana. ilginç bir şekilde rumuz pilis tiray egeni anımsattı entryleri. yalnız, onun çakması gibiydi. neresinden çakma olduğunu çıkaramadım ama. sanki rumuzun dinden çıkmış, kötü yola düşmüş haliydi. kötü bir elektrik aldım. belki de rumuzla hiç bir alakası yoktur, yanlış bir volt gelmiş olabilir bana.

hoş geldin demeye gerek dahi yok kendisine, direkt güle güle diyorum.
independence
bir gay barda tani$tik kendisi ile, o gay’di ben barda mu$teri. o bara da beni kendisi goturdu zaten, orada ogrendim gay oldugunu, sonra feci dovdum ama.
epikuros
dikkat çekmeye çalışan bir yazar sanırsam. kendisini kınıyorum, hiç tasvip etmiyorum. jedinin gay bardan fuck buddysi olduğu için fazla sesimi çıkarmak istemiyorum -orgy morgy teklif ederler şimdi- ama yiter ya yiter amk! her yere bi sik yerleştirme arzusu, her daim bir trollük hevesi...

saygılı olmaya ve bilgi sözlük konseptine uymaya davet ediyorum kendisini.

(bkz: sikicem ama artık aa)
rumuz pilis tiray egen
bende uyuz oluyorum kendisine ve nedense sözlükte benim feyk nickim olarak lanse edilmiş ve ben gözden kaçırmışım. ulan benle ne alakası var lavuğun. geç kalmış bir isyan olarak kendisini edebe davet ediyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol