mehmet nuhoğlu lu sigara karşıtı reklam

epikuros
mehmet nuhoğlu denen gerçek şahsın cyborg qx9857 sesiyle hayat verdiği şiirsel reklamdır. sözlerini de yazayım tam olsun;

adım mehmet nuhoğlu sigarıya ordaokuldayken başladım. tad alma duyum.. koku alma duyum.. tamamen kalmadı. hala inanamıyorum bana bu nasıl olur diye. şimdi bu cihazı almak zorunda kaldım.

ardından karısı giriyo olaya, dedim dedim dinletemedim diyor. hastalıkta sigaradan sonraki birinci pay kesin bu kadına aittir.
phantom lord
en etkileyici sigara karşıtı reklam. sonunda başardılar. kaç zamandır yarak kürek reklamlar izletiyolardı. yok bu kadar katran ciğerde, yok onu da yakma beni de yakma. tebrik ediyorum çeken arkadaşları.
mimilistik
her çıktığında dikkat kesildiğim robotik sesli reklam, çok karizmatik kanımca, neden olmasın? insan kendini caprica’da, galactica’da falan hisseder. beni sigarayı bırakma adına pek etkilemedi.
eflatun
bu reklamı çıkınca etrafımdakilerden şöyle bir ses çıkıyor ’senin ki çıktı’
çok etkilendim sözlük.hiçbir reklam bu kadar etki bırakmadı.
independence
bu reklami ilk duydugumda ben odamdaydim, salondan metalik bir ses geliyordu, aha dedim bizimkiler yuzbirinci kere terminatoru izliyorlar yine. sonra gittim "ya sizin ne bizim bi zevkiniz var arkada$ ya" demek icin, baktim herkes yakmi$ sigaralari iciyor. oylesine etkili bir reklammi$ bu, icmeyenler bile sarilmi$lar sigaraya. artik adamdan cikan ses nasil karizmatik gelmi$se onlara.
independence
nereye kafami uzatsam bu reklamla kar$ila$maktan illallah dedim. zannedersin ki her sigara icen bu $ekilde cyberla$iyor. sigara zararli amenna tamam ama ona gelene kadar bir milyon $ey var sirada zararli olan, onlar icin de mi bu tur yayinlar yapilacak. once uyu$turucu ile alakali bir $eyler ceksenize? hem devlet eli ile sigara satip hem de sattigin $ey alinmasin tuketilmesin diye bunca caba niye? once uyu$turucuya yonelin, sigaraya en son gelin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol