tayfur havutçu

daruga
beşiktaş’ın eski futbolcusudur. kamplarda sürekli kitap okuduğu için alay konusu olmuştur. futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük hayatı başlamıştır.
epikuros
bernd schuster’in istifasının ardından teknik direktörlük görevine getirilmiştir beşiktaş’ta.
schister’in cezalı olduğu bi maçta kendisi bulunmuştu takımın başında da, heyecandan ölecek gibi durmuştu maç boyu. takımın içinde olduğu bu kaos ortamında bundan güzel bi gelişme olamazdı. şimdi bi de rıdvan şimşeki kadroya alsa, atınç’ı furkan’ı necip’i oynatsa, nobre’yle aurelio’yu kovsa daha güzel bişey olamaz. kalıcı ve başarılı olmasını dilerim.
epikuros
tutuklu yargılanmasına karar verildiğinden metris cezaevinde ikamet etmektedir şu günlerde.

bi fener taraftarının şu yorumu bile onun nasıl biri olduğunu anlatır nitelikte, "tayfur’un tutuklanmasıyla fenerbahçeye bir suç ortağı bulunduğu için sevindim ama bunun için tayfur gibi birinin harcanmasına da bir o kadar üzüldüm"

tutukluluk halinin kaldırılıp tutuksuz yargılanabilmesi için beşiktaş yönetimi bu hafta bir üst mahkemeye başvuruda bulunacakmış. olumlu bir karar çıkar umarım hakkında.
mudo
soyadıyla müsemma, şike zanlısıydı.
salıverilmiş sanırım.
"deveyi havuduyla yutmak." deyimini anımsatıyor bu aralar bana.
http://www.tdksozluk.com/s/deveyi_havuduyla_yutmak/
yamacyolcu
beşiktaşı’ın eski futbulcusu ve teknik direktörü. şu anda şike soruşturması kapsamında tutukluydu bir ara şu sıralar serbest.
volfied
besiktasın 3 numaralı formasını yıllarca tasımıs kaptanlıgını yapmıs eski futbolcu.suleyman seba’nın yigeni.
insanziyani
şike olayında suçu var mıdır yok mudur bilemem.ama tutuklanmadan 5-6 ay önce de borsa manipülasyonu iddiasıyla gözaltına alındığını hatırladığım,futbolculuk döneminde de ’’düz topçu’’ kavramını ülkemize kazandıran kişilik.
epikuros
iftifasını duyururken ertuğrul sağlam ayaklarına yatıp "sattılar beni, ben varken başkasıyla görüştüler, beşiktaşlı duruşu göstermedi yönetim" falan fıstık şeklinde tafralar yapmıştı. uğur meleke de bugün kapak mahiyetinde bir yazı yazmış kendisi için. yerinde olsam ve eğer bahsettiği beşiktaşlılık duruşundan 1 gram taşıyorsa daha futbol camiasının hiç bir yerinde görünmem, ortalardan kaybolurum.

yazı şu;
http://tinyurl.com/cftwfye
epikuros
1 yıl 3 hapis cezasına çarptırılmıştır kendisi, bjk-ibb kupa finalinden önce ibrahim akın’a transfer teklifi ederek şike teşebbüsünde bulunduğundan. suçlu olduğuna inanmıyordum şu güne kadar ama suçlu bulunmuştur, ayıp etmiştir. 110 yıllık kulübe kara çalmıştır yere bakan yürek yakan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol