hasan ığsız

epikuros
1. ordu komutanı orgeneraldir şu an için kendisi. yaş’da, akp’nin etkisi sonucu kara kuvvetleri komutanlığı için adı adaylar içinde yer almamıştır.

kendisine verilen görev icabı irticayla mücadele kapsamında ordu destekli bir kaç internet sitesi kurup, yine internet sitelerinde hükümeti eleştiren içeriklere ve açıklamara yer vermesi(yanılmıyorsam yıl 2004) bugün başını yemiştir resmen. akp ye karşı olanların hazin sonu kuralı burda da işlemiştir. internet andıcı olarak bugün de medyada yer bulan olayın özü budur. nasıl ki 27 nisandaki e-muhtıra sonrası akp durumu lehine çevirip yaşar büyükanıt’ın pasivize edildiği gibi -o güne kadar her fırsatta akpye yüklenmekten çekinmeyen büyükanıt e-muhtıra ve tayyip’le dolmabahçe’deki gizli toplantıdan sonra sesini çıkaramaz hale gelmişti- akp’nin işine gelmeyen herkes tek tek pasivize edilmektedir.
mementoo
orduya ait skorsky tipi helikopteri kendisine tahsis ederek ailesi ile birlikte artvin karagöl’e pikniğe giden eski birinci ordu komutanı. pikniğe gitmeden çok kısa zaman önce aktütüne yapılan baskınla ilgili açıklamasında devletin oralara daha sağlam karakollar yaptıracak parası yok oyüzden bu saldırıda çok kayıp verdik gibisinden kendisiyle çelişen bir açıklama yapmıştı.o helikopterin her uçuşunun 3000-5000 usd arasında olduğunu göz önünde bulundurursak devletin neden parası olmadığını çok kolay anlıyabiliriz.
independence
ergenekon davası’nda savcı tarafından hakkında "hükümetin cebir ve şiddet kullanarak ortadan kaldırmaya veya görevlerini kısmen ya da tamamen yapmasını engellemeye teşebbüs" iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol