4 ağustos 2010 fenerbahçe young boys maçı

epikuros
aykut kocaman’ın kulübedeki halini görmek üzücüdür gerçekten. fenerbahçe elense de kendisinin arkasında durulmalıdır. o değil de şu sonuçla biterse yarın işe gelmeyecek bir kaç arkadaş biliyorum, yokluklarını nası idare edeceğim bu sıcak havada onu düşünüyorum. böyle yarım ağızla konuşurken fener bi gol atıp lafı ağzıma düğümlüyormuş, 10 kişiyle. (bkz: yok canım)
epikuros
maç 0-1 bitti. evet efendim ne diyorduk. bazı fenerbahçelilerin çok iddialı olduğu bir maçtı. benimse yaraya tuzla koştuğum bir maç oldu. young boys sevgimden kaynaklanan bir durum değil bu. iki takıma da sevgi beslemek için bir nedenim yok. ama birine antipati beslemem için bir çok neden var;

(bkz: volkan demirel)
(bkz: fabio bilica)
(bkz: emre belözoğlu)

sevdiğim tek bi adam vardı, guiza. onu da kadroya almadılar.
daruga
fenerbahçede yine kaoslu günleri getirecek maçtır. rıdvan dilmen’in yorumu kayda değerdir: fenerbahçe hak ederek elendi.
arinna
beklenen sondur süpriz değildir.demekki neymiş formaları yanyana getirip,renklerle kafa geçip altına bikaç bişe yazınca young boys maçı kazanılmıyormuş.
imphotep
özellikle yabancı futbolcuların türkiyeyi "tatil köyü" olarak görmesi ve türk oyuncuların da içinde bulunduğu "rahatlık psikolojisi" ile desteklendiğinde ortaya askerliğinin bitmesine 1 ay kalmış askerlerden kurulmuş bir takım görüntüsü çıkması gayet doğal. sanki ortada bir futbol takımı değil de halı saha maçına çıkmış emekli müşavirler topluluğu vardı.
iniesta,xavi,rooney,lampard,messi,schweinsteiger,klose,robben,pique,villa,etoo,c.ronaldo,torres,kaka,gerrard,sneijder..
bu isimler 90x60 metrelik alanda kaytararak mı bu yerlere geldiler acaba soruyorum bu oyunculara.aldığınız parayı hakedin bari..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol