seksi boykot etmek

cunta
seksi bırakmaktan daha etkili olduğu kitleleri harekete geçirebilme potansiyeline -sadece boykot kelimesiyle de olsa- sahip olmasıyla varsayılır gibi gözükse de içeriği itibariyle kimsenin itibar edeceğini düşünmediğim boykottur.

bu da diğerleri gibi ismi seviyesine bağlı olduğu sürece hiçbir tanımının hakimiyeti altında olmadığım(yaşım itibariyle zaten imkansız fakat geleceğe yönelik.)ve gelecekte de olmayarak bunun yapılabileceğine olan inancı artırmak istediğim ilişki türlerinden biriyle ilişki kurmamaya teşviktir.

bir kişiyle kurulacak en yakın düzeyde ilişkinin diğer 6 milyar insandan ulaşılabilecek birkaçyüz belki de birkaçbin kişiyle ilişki kurulamaması demek olduğuna inanılırsa bu tür tekil ilişkilerin kişisel menfaatlerden kurtulunduğu sürece gerekli olmadığı anlaşılabilir.
elma sekeriiii
tatmin olamamı$ kadın eylemidir. gerçek manada evet bir eylemdir,evin içinde ellerindeki "orgazm hakkımız söke söke alırız!!!" $eklindeki boykot pankartlarıyla yürümesi an meselesidir.
cunta
ayrıca lideri olmak istediğim fakat lideri olmak için önce yaşamam gerektiğini hemen hatırlayarak var oluş aşamama ihanet edip kendimle çelişmemek için asla lideri olamayacağım hareket.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol