15 temmuz 2010 beşiktaş vikingur maçı

epikuros
beşiktaş’ın uefa avrupa ligi 2. ön eleme turu ilk maçıdır. quaresma’yı izleyeceğimiz ilk resmi maçtır da. beşiktaş’ın ilk 11’i şöyledir:

hakan arıkan
erhan güven
tomas sivok
ibrahim toraman
ibrahim üzülmez
fabian ernst
rodrigo tabata
ricardo quaresma
matias delgado
nihat kahveci
bobo

rakip vikingur, faroe adaları takımıdır. toplasan 1 milyon euroluk bir bakkal kasap takımmış. quaresmanın’nın tek başına 7-0 yenmesi lazımdır bu takımı.
crimson
kartalımın tek kale oynadığı maçtır. q7 sadece ayak cambazlıklarıyla değil, attığı güzel paslarla da kalitesini gösteriyor. tabata geçen seneye oranla oldukça iyi. delgado goldeki süper ara pası dışında pek ortalıkta yok, nihat geçen seneye oranla daha nihat, erhan güven istekli, bindirmeleriyle göz dolduruyor, ernst, ernst işte...

ilk yarı hakkında aktaracaklarım şimdilik bu kadar. 2. yarı sonunda tekrar birlikte olacağız. güntekin?
epikuros
nihat ve 2-0.
rakip zayıf olsa bile, beşiktaş’ı böyle oynarken görmemiştim. daha önce de zikingur mikingur maçları gördük ama kabızlık bakiydi hep. deli ibo’yla quaresma’nın verkaçlarını izlerken biri tokatlayıp uyandıracak şimdi diyo insan. q7 öyle bir açmış ki arkadaş futbola, sevgilisi maçı izleyen liseliler gibi, youtube’da 50 tane maçtan kesip yaptıkları quaresma klibindeki bütün hareketleri yaptı şu 60 dakikada artiz herif. nazar bozmaktan monitör tükrükle kaplandı.
epikuros
istemeye istemeye bildireyim, evet 3. gölü nobre attı. bu adamdan kurtulamayacağız anlaşılan. gölün de senin olsun bi sgit ya.
3-0 bitti maç, zarardayız.
crimson
özellikle quaresma, nihat ve tabata’nın çok iyi oyunlarıyla rahat bir galibiyet aldı beşiktaş. tamam takım çok zayıftı, ama çok iyi sinyaller gönderdiği de kesin beşiktaşın. taraftar umutlu başarı bekliyor bu takımdan. umarız kursağımızda kalmaz bu heves.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol