plajda göte baktığını çaktırmama gerginliği

epikuros
bayağı zor bir durumdur plajda bikinili kadınlar olduğu halde, onlara gözünün kaymamasını sağlamak. denize, kumsala, kayıklara bakayım derken ister istemez göz bir şekilde, etrafta gezinen bikinilerin ya altına ya üstüne takılır kalır. öyle gözün kayarken, dalıp gitmek, bakakalmaksa en kötüsüdür. aklı başında, zinde ve kurnaz olmalısındır. yaptığın hayvanlığı kesinlikle çaktırmamalısındır. "ne var ya, her gün gördüğümüz şeyler bunlar" modunda takılıp, şurda taştan atlayan çocuğa bakarken gayriihtiyari gözüm takıldı izlenimi vermelisin.

en sağlam metodlardan birisi güneş gözlüğü kullanmaktır bu hususta. bu bahsettiklerim güneş gözlüğünüz olmadığında yapabilecekleriniz. güneş gözlüğünüz yanınızdaysa, göz tacizinin, röntgenciliğin dibine vurabilirsiniz. kesinlikle dikizlediğiniz kadının sizi fark edeceğinden endişe etmeyin, gözlükler gözlerinizi asla ele vermeyecektir.

su kaydırağından kayarken, suya girerken elbette kıroluk yapıp gözlüklerinizi üzerinizde unutmayın. bu aktiviteler esnasında, teşhircilik yaptığına inandığınız kadını keserken göz göze gelmeye çalışın. bu, en azından ondan hoşlandığınız anlamına gelir. ama onun gözleri sizin gözlerinizdeyken sizin gözleriniz onun memelerindeyse, bunun adı ancak hayvanlık olur. hedefiniz memeler olsa bile, yapabiliyorsanız eğer gözlerinizi kadının gözlerine odaklayıp beyin gözüyle memelere bakmaya çalışın. şaşı olmanız bu konuda büyük avantaj oluşturabilir. ya da boşverin. eğer sürekli gittiğiniz bir yer değilse o plaj, hele ki yılda bir kez gittiğiniz tatil yeriyse orası, kendinize bir kaç günlüğüne hayvan olma olma şansı verin. pişman olmazsınız. tatil dönüşü, yine her zaman olduğunuz kadar beyefendi moduna girebileceğinizden en ufak şüpheniz olmasın.
independence
$oyle bir detayi unutmamakta fayda var, tum bu anlatilanlari plaja yahut havuza erkek erkege ya da tek ba$iniza gittiginizde uygulamalisiniz. yaninizda sevgiliniz ya da rabbim esirgesin e$iniz falan varsa o gune$ gozlukleri sizi ne kadar rontgencilikten mudafaa pozisyonuna soksa bile, en ufak bir emarede gotunuze sokulmasindan hicbir $ekilde mudafaa etmeyecek, tam aksine gote giren etkin eleman rolunu oynayacaktir. aman diyeyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol