gezenzi

epikuros
turkcell’in yeni bir uygulaması. bir nevi paylaşım ağı olan gezenzi platformuna bulunduğun yer hakkında bilgi bırakıyorsun. gezdiğin yerin izini bırakıyorsun. isim koymak için çok yırtmamışlar kendilerini.
http://www.gezenzi.com

asıl dikkatimi çeken şey ise, lostun dr. marvin candle’ını da oynattıkları reklam filmi ufak çaplı bir heyecan yaşatmayı başarmaları.
http://www.izlesene.com/video/amator-kayip-lost-oryantasyon-filmi-ortakoy-station/2220501/5649/similar2
independence
reklam filmi harika olmu$, fikir de son derece iyi. daha once gidilmemi$ bir tatil mekaninda leziz yerler bulabilmek adina ideal. katilim da fazla olursa tam anlami ile bir harita olur bilmeyen birey icin. ismi uzerinde biraz daha ugra$salarmi$ daha iyi olurmu$ ama.
independence
cok gezen bir insan evladi olarak(coktan kastim bildigin cok degil, abartili bir gezme) kayit oldum sisteme independence kullanici ismi ile. taksim’inden tutun tatil beldeleri ile alakali da bir suru veri zatne sozlukten payla$iyorum, artik buradan da payla$acagim. maksat vatan evlatlarina hizmet goturebilmek evet.
independence
aslinda cidden faydali bir uygulama. misal degi$ik bir yerlere gitmek istiyorsunuz, bunaldiniz hep ayni mekanlara gitmekten, acip okuyorsunuz ve kafaniza gore mekanlar secebiliyorsunuz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol