carsamba sohbetleri

nickten yana sansim yok
türk edebiyatı dergisi bünyesinde yapılan sohbetlerdir. bu çarşamba mustafa armağan konuşma yapacak. internet sitesindeki bilgiler şu şekilde:

"yaz döneminde ara verilen türk edebiyatı vakfı’nın gelenekli çarşamba sohbetleri 7 ekim’de başlıyor. türk edebiyatı vakfı’nın bu haftaki “çarşamba sohbeti”nde, değerli yazar ve tarih araştırmacısı mustafa armağan, “abdülhamid’in dünyası” başlığı altında önemli bir konuşma yapacak.
daha önce mustafa armağan, “abdülhamid’in kurtlarla dansı” adıyla bir kitap yayınlamış ve bu eser çok büyük ilgi görmüştü. mustafa armağan, tarihî büyüklüğü ve dehası günümüzde gitgide daha fazla anlaşılmaya başlanan sultan abdülhamid’i, araştırıp bulduğu yeni tarihî bilgi ve belgelerin ışığında dinleyicilerine takdim edecek.
osmanlı tarihi, osmanlı padişahları ve yakın tarihimiz konusunda ülkemizin parmakla gösterilen isimlerinden biri olan mustafa armağan, bu sohbetinde pek çok kimsenin bilmediği oldukça önemli tarihî hakikatleri gündeme getirecek.

giriş serbesttir.
başlama saati: 17.00

dikkat: türk edebiyatı vakfı restorasyonda olduğu için “çarşamba sohbetleri” çemberlitaş tramvay durağı yanındaki kubbealtı vakfı’nda yapılmaktadır."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol