sinan güler

sepulturk
muratcan güler’in kardeşi. atletik yetenekleri abisininkini bile geçer ve abisinden daha iyi bir şutordür. abisinden şimdilik tek eksiği tecrübedir. önümüzdeki sezonlarda adından çokça bahsedilecektir. ayrıca bu sezon bence beşiktaşın en isabetli transferlerinden birisidir.
angeliq
beraber aynı iş yerini paylaştığım bazen beni çıldırtabilecek kadar susmayı başarabilen iş arkadaşımdır.yine de severim keratayı.
heddodepaso
burcu esmersoy tarafından nikinin arkasına saklanarak eksisozluk’ten kendisine sataşmakla suçlanan milli basketbolcu. nikin arkasına nasıl saklandığını pek anlayamadım; zira o nik için 2002 yılından beri girilen entryler okunduğunda kişinin sinan güler olduğu gayet kolayca anlaşılıyor. ayrıca aynı nikle bugün özür de dilemiş kendisi.
heddodepaso
burcu esmersoy ile arasında geçenleri özetleyen bir açıklama yapmış sitesinde.

"ben hem olayın aslını açıklığa kavuşturmak hem de kendisinden tekrar özür dilemek için bir açıklama yapma gerekliliği hissettim.

bundan 2 ay önce websitemi güncelleyen ae, benim ekşisözlük yazar hesabımı izinsiz kullanarak burcu esmersoy ve başka birçok konuda sözlüğe yazılar yazmış. bu durumu farketmem italya’nın bormio kentinde a milli takım kampında olmam sebebiyle 3-4 gün aldı. hemen yazdığı bütün yazıları silip kendisiyle çalışmaya son verdim, arkasından da burcu esmersoy’un cep telefonuna durumu açıklayan bir sms gönderip özür diledim.

mesajımı almamış olacak ki olayın üzerinden birkaç ay geçmesine rağmen bu konuyu bir röportajda dile getirmiş. ben yaşanan olay için çok üzgün olduğumu bildirip kendisinden tekrar özür diliyorum.

kendisi hakkında hiçbir olumsuz düşüncem olmadığını ve efes pilsen’le türkiye liginin ardından, a milli takım’la geçirdiğim yoğun dönemde kendisinin programlarını izleyemediğimi ve ekşisözlükte de çok aktif olmadığımı hatırlatmak isterim."
mad
"kendisi hakkında hiçbir olumsuz düşüncem olmadığını ve efes pilsen’le türkiye liginin ardından, a milli takım’la geçirdiğim yoğun dönemde kendisinin programlarını izleyemediğimi ve ekşisözlükte de çok aktif olmadığımı hatırlatmak isterim."

sözlerini sarf etmiş ki yıkama yağlama işlemi sonucuna varsın diye düşünmüş. ilginç durumlar tabi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol