platonik aşkınızın sizinle sevişmek istemesi

dugmeburun
yıllar yılı sevmekten vazgeçmediğiniz,gerçekleşmeyeceğini umarak kurduğunuz onlarca fantazininin üstüne bir anda çıkagelen platoniğinizin size "seninle sevişmek istiyorum" demesi durumudur.

artık o anda akan sular mı durur,kalbiniz mi?

cevap evet mi olur,hayır mı?

sipsi
sarhoşken istenmesi muhtemeldir. ve böyle bir istekle karşılaşan insan boku yemiştir. bir tarafı bilir ki ertesi gün hiç bir şey değişmeyecek ve uzaktan sevmeye devam edilecektir. diğer tarafı ise o anlık dokunuşları ister. ’bir gece de olsa..’ der. aynı tarafı aşık olduğunu düşündüğü adama gerçekten aşık olup olmadığını keşfetmek ister. iki ucu boklu değnektir, evet.
mmkurabiye
can dündar’ın ses kayıtlarından birinde dinlemiştim buna benzer bir hikaye. genç adam karşı pencerede gördüğü siluete aşıktır.hiç üzmez onu aşık olduğu kişiye ulaşamamak.sıkılmadan saatlerce onu bekler durur.fakat gün gelip siluet onu farkettiğinde üstüne bir de olumlu bir karşılık verdiğinde genç adam için hissettiği tüm duygular değerini yitirmeye başlar.
platonik olarak aşık olunan kişiyle sevgili de olunmaz kaldı ki sevişilsin.
onun değeri ulaşılmaz olmasından gelir.
mevzu aşağılara kayarsa olmaz.
chef doeuvre
işte o an platoniklikten çıkıp karşılıklı aşka dönüşecek olan durumdur. öyle bir performans sergilersiniz ki size aşık olur.
sicaksutorbasi
-bizimle derken?seninle mi benimle mi?
+benimle tabii ki!sen zaten bensin salak!
-iyi de onu ben yarattım!sevi$mek isteyende benim zaten!biz üç ki$i olduk artık!
+eeehhh.sikerim ben yatıyorum!çok ses yapmayın ama!
-tamam.
mmkurabiye
çok fazla ihtimal açığa çıkar bu durumda:

1) platonik aşkınız sizin duygularınızı anlamış,anlamakla kalmamış o da size birtakım duygular beslemeye başlamış demektir ki bu kişinin hangi noktadan baktığıyla ilintilidir.

2) platonik aşkınız çip in tekidir, ki siz ona aşık olsanız da olmasanız da er ya da geç sizinle sevişmek isteyecektir zaten, telaş yapılmamalıdır.

3) siz küçükken her şey çok güzeldir,sıra arkadaşınızla aynı kokulu silgiyi koklarken bile etekleriniz zil çalıyor vaziyette geziyorsunuzdur.siz büyüyünce böyle istekler oluşur ki bu durumda yeni türkü den "biz büyüdük ve kirlendi dünya" sözlerinin geçtiği "telli turna" isimli parça can-ı gönülden armağan olunur.

4) carpe diem.

5) yok böyle bi’şey.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol