gitme demedim değil mi

salome
portishead dinliyorum " all my sins" butun mutsuzlugumla. ellerim usumus ayaklarimdan hic soz etmiyorum bile. cirkin yerlerim, usumeye musayit yerlerim. biraz sikici bir gun degil mi sencede, sinavlarim var ve ben hic calismak istemiyorum.saclarimi topladim makyaj yok yuzumde, hasta gibi gorunmeliyim bugun mutsuzlugumla uyumlu olsun, aynaya bakinca turuncu yanaklar gormeye tahammul edebilecegimi sanmiyorum. bu sarki mutsuzlugumu anlatamaz.

seni herseyin disinda tutuyorum, seni bir fanusa koydum evet, ozel yapim bir fanus boyuna uygun korkma rahat ediyorsun icinde, cikmak isteme butun tozlardan uzak orasi hastalanmazsin korkma. kimse otobus demirlerini tutundugu ellerle seni durtmeyecek, kimse baska bir erkegi optugu agziyla sana laf anlatmayacak. ogrenmeyeceksin ne denli ileri gidebileceklerini bu kadinlarin. nasil orospu olduklarini...uzat elini soguklugumu hissedemezsin korkma sana temas etmez benim soguklugum, cirkin olan hic birseyim. kaplumbagana bakiyorum uzerine sinek konmus kimildamiyor, gozleri acik olmus gibi. olmesin diyemem. resmin de arkasini donmus odama halbuki daginik da degil, dagitmiyorum aniden gelirsin diye degil dagitmak gelmiyor icimden.istemedin ama ogun evdeki en guzel terlikleri vermistim sana , onun yerine benim pembelerimi giydin su an ayagimdaki pembelerimi, bir turlu ayagimi isitamayan pembelerimi.

disari ciktim bugun ne kadar cikmak sayilirsa, cikmadim yazma geregi duymuyorum su anda gittigim yeri. aslinda evde oturmaktan sikayetci degilim, gelsen aksam beni arasan alsancaga gitsek, miko’ da iki kadeh sarap icip konussak ne kadar ozledigini anlatsan bana sayili kelimelerinle, gulumsetsen beni. yok isteyemiyorum, aslinda cok istiyorum . aglayamadim pek sadece gozlerim sulaniyor ara ara, birturlu akmiyor yaslar belki de gidecekleri yerleri yoktur, benim gibi. kimi arasam kime gitsem, kimse yok, kimsem yok bana ait kimsem yok, sadece bana...neden seni bukadar sevdigimi sordum kendime cevabi cok acikti neden sorduguma sasirdim sonra zaten, fanustasin ya daha ne soruyorum ki. karnimda azdan bir agri var toplamda 4 appranaxla bitirdim bu defa isi sasirdim tabiki hele ki boyle mutsuz zamanlarda. ayaklarim cok usuyor hala. ha bu arada unutmadan; "gitme" demedim degil mi ben sana?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol