dizi karakterlerinin evde ayakkabı giymesi

zenana
istisnasız tüm dizilerde karakterler ev sahnelerinde ayakkabıyla gezinmektedir ve çok sıcak bi aile dizisiyiz,herkes kendinden bişeyler bulacak dedikleri dizilerinde içinde bulundukları toplumu yanlış yansıtmaktadır.sorarım sizlere bu ülkede hangi evde ayakkabı giyilmektedir lan?dizilerde gördüğü evde ayakkabı giymenin doğal bişey olduğunu sanan 6-7 yaşlarında ki jr zenana bu uğurda annesinden "yeni süpürdüm yerleri çamurlu ayaklarınla girmişsin eve" şeklinde okkalı bi tokat yemesi sonucu yıllardır kin beslemiştir bu mizansene ve hıncını şu an bu başlığı açarak bi nebze de olsa almıştır.
angelus
dizi karakterlerinin evde terlik giymesinden kaynaklanan bir durumdur. misal ben fox mulder da gördüm bi tane şahane bişeydi. böyle pofuduk terlik misali. hoş, güzel. ben de alacam aynısından.
urban f
dizinin çekildiği ev set değilde gerçek bir evse ,evin içine eden bir hadisedir , hele hele bırakın oyuncuları o setteki ışıkcıdan kameramana suflöre ve bilumum gerekli gereksiz şahısların da ayakkabıyla gezip hatta olur olmadık yerlerde sigara icip sönük yanık bakmaksızın attıkları izmaritler yüzünden ev kraterleşmiş bir hale gelmekte ; bir kere evini kiralayan yeni bir dizi için verilen kira ne kadar yüksek olursa olsun tövbe etmektedir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol