ekşi sözlük te ismarlama entry skandalı

sinanhalac
ssg’nin şu şekilde duyurduğu skandal;

"muhtelif sozluk yazarlarinin (evet birden fazla) para kar$iligi firmalar/urunler hakkinda ismarlama entry girdigini, bu konuda firmalara teklif goturduklerini ogrendik. $imdilik tespit ettiklerimizi ucurmakla yetiniyoruz. omur boyu mutluluklar dileriz."

yarından itibaren ben de ne kadar çarşı pazarda esnaf varsa dolaşmaya başlıyorum, hem bizim sözlüğümüzde halen yasak olmadığına göre ne kopartırsam kardır.

(bkz: ailenizin manavı şen manav taze ve bol çeşit ucuz fiyat)

(bkz: deterjan marketten et kasaptan alınır kasap hüseyin)
sinanhalac
herhangi bir malı daha önce övmüş ya da yermiş kişilerin panik yaparak fellik fellik o entrylerini arayıp silmesiyle ssg’nin bir açıklama daha yapmak zorunda kaldığı skandal;

"arkada$lar bir yanli$ anla$ilma olmu$, sozlukte herhangi bir ticari markayi ovmek yasak degildir. bana "ben $u entry’de ovduydum ama tek kuru$ aldiysam iki gozum onume aksin" diye mesajlar geliyor. yapmayin etmeyin bunlara gerek yok. bu konu en ba$ta sozluk icinden entry’lere bakarak ya da yazar sorgulayarak tespit edilebilecek bir konu degil. bu yuruyen ticaret sistemi ba$ka kanallarda ortaya cikiyor mukadderat. siz istediginiz gibi ovun ovdurun."

(bkz: cümlem bitmedi ama olsun yine de rahatım)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol