tematik in kafa siktiği zamanlar

zenana
en guzel örneklerini şu an gördüğümüz ve tematik entrylerin sözlükte adım atacak yer bırakmadığı zamanlar duyulan hissiyat.
van ness
böyle alfabetik sıralı bir şekilde olunca bünye zararlısı olabiliyor. ama tematik entri giren arkadaşlar bu sözlüğe bir şeyler katmak için de yapıyorlar. saygı duymakta lazım.
urban f
az sabredin , tematik yazanın da canı var ,şevkini kırmayın ...
tematikçiler sol frame abazan başlıklarla dolduğunda bişi demediğine göre siz de okuyuverin belki bir gün bir yerde lazım olur , kare bulmacaları geçtim tv yarışmalarında büyük ödül filan kazanırsınız...
edit : (bkz: abazan basliklar silinsin kampanyasi)
mitili
tematik entry girilmesi yüzünden birinin kafası sikiliyorsa, ona geçmiş olsun denir, tematiğe devam edilir. tematik entrynin ne demek olduğunu artık anlatmamaya yemin ettiğim için kimseden anlayış beklemiyorum. tematik entry vardı, var, bundan sonra da olucak. beğenen beğensin, beğenmeyen beğenmesin.
shevek
tematik hareket eylemleri gece saat 4:00, 5:00 gibi kimsenin olmadığı zamanlarda ya da sözlüğün abazanlarının işbaşı yaptığı saatlerde olursa -yoksa abazanist bilgiçleri kaşıma hareketine girişesim geliyor- çok hoş olur, hiç sorun kalmaz.
adrenokortikotropik
her bilgicin kurallar çerçevesinde arzu ettiği başlığı açmak hakkına sahip olduğu düşünülürse, kafanın sikilmesi hadisesi salt bencilliğimizden kaynaklanmaktadır, itiraf etmek zorundayız. bununla beraber sözlüğün abazanları diye oluşturulan ya da oluşturulmak için kasılan kavram sebebiyle olley tematik olsun da abazan başlıklar arada kaynasın gitsin ben de bi rahatlayayım mantığına sahip bünyelerin tematiği desteklemesi bencilliğin ötesi nasıl isimlendirilirse öyle isimlendirilebilir sanırım. şımarıklık dersek iyi olur belki. ne hakla abazan dediğini anlamadığım adamların entryleri arada kaybolunca orgazm olacaksan, buyur anacım sigaranı ben yakarım.
sarkilarbircigligasiginmaksasimdi
evet ara ara olan bir durumdur.ama sözlük yazarlarının bu çalışmayı anlayışla karşılamaları gerekir.sonuçta burası bilgi sözlüktür.tematik entryler de olmalıdır.ve bunun bir zamanı olmamalıdır;çünkü zaman kavramı da görecelidir.senin için sabah 3 iyi olabilir ama belki başka bir yazar(tematik entry girecek olan) o gece uyuyacaktır.tematik entry yazmaya her bilgicin hakkı olduğunu düşünüyorum ve bunun da zamanını kendisi ayarlamalı derim ben ama..ayrıca tematik entry için sürtüşmeye de hiç gerek yok,bilgi sözlük demokratik değil belki ama en azından huzurlu bir ortam olması için yazarların birbirine saygı duyması lazım.yok sen çok tematik entry giriyorsun,yok sen bilmem ne ediyorsun gerek yok bunlara.

tematik hareket engellenemez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol