okulda sevişmek

stella
okul sınırları içinde gerçekleştirilebilecek fantezi. eğer iki hoca yapıyorsa, ilginç değil. bir hoca ile bir öğrenci yapıyorsa ilginç fakat çook yanlış. bir öğrenci ile bir başka öğrenci yapıyorsa ilginç ve o kadar yanlış değil ve zaten konumuz bu ikisi arasında geçendir. göt ister. tabii penis de ister. tercihe göre göt vajina da olabilir. (ya ne diyorum ben iğrencim ölmeliyim okulum açılıyo pazartesi o yüzden böyle şeyler diyorum kendimden tiksindim eksi verin çabuk hemen acilen kurtarın beni benden) adrenalin vs. sayesinde eğlenceli olacağını tahmin etmekteyim. bir basılma durumu ile karşılaşılmazsa tabii. aksi takdirde yakalanan kişiler rezil olur ve okuldan atılır.

öyle yani.
yapmayalım yapanları uyaralım.

edit: aferin böyle sözümü dinleyin.
suppiluliuma
pazartesi okulum açılıyo, dolayısıyla da anlıyorum ki artık 12 senelik eğitim öğretim hayatım boyunca yapamadığım hede.

edit: 12 yıldır kız yüzü görmedim, sözlük bayanlarına selam edecek sabrım kalmadı.
zikkiminkoku
genelde azmış lise tayfasında görülen bir durumdur. eğer mekan bir sınıfsa, sınıfı herhangi bir öğretmenin basma ihitmaline karşı kapıya bir gözcü dikilir.rüşvet karşılığında tabii. ama gözcü ayakta uyuyan tiplerdense içerdekilerin sıçma ihtimali oldukça yüksektir.
o zmn
(bkz: göte giren şemsiye)
fakirfikir
yaptığım hadisedir...okulda sevişmek çok daha güzel çünkü her an bi hoca gelebilir korkusu insanın beynine adrenalin salgılatıyor....
shevek
pis ve zevkli, partnerin maceracı olmasını gerektiren bol attraksiyonlu ve çok aksiyonlu eylem.

eylem öncesinde yüksek deneyimli insanlardan taraflarınca daha önce bir veya birden çok kez kontrol edilmiş uygun mekanların öğrenilmesi ve partnerle birlikte bu yeni öğrenilen mekanların güvenilirliği/konforu açısından incelenmesi ve/veya yeni yerler bulmak üzere okul arazisi içerisinde keşfe çıkılması yerinde bir hareket/karar olacaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol