independence sevgisi

adrenokortikotropik
independence hakkında entry girmenin yalakalık olduğunu düşünen bünyenin açmış olduğu bir başlıktır. açıklama yapmak ya da hesap vermek kimsenin sorumluluğu değil lakin bazı şeylerin sevgiden veya yalakalıktan değil de yiğidi öldür hakkını yeme felsefesinden ileri geldiği çok açık. görmemek için taraflı olmak lazım.
aay bayıldığıım jedi kişisi, hastasıyım ölüyoruum ona tarzındaki entryler realitesi olduğu sürece de gayet kabul edilebilirdir.adamın kankasıdır, seviyordur, yazar, banane? sanane?hem independence da bu sözlüğün bir yazarı değil midir ki neden korunmasındır? kendi başlığımıza entry girenlere ne zaman yalaka dedik de şimdi birden her şeyi yalakalık olarak görmeye başladık, anlam vermek güç doğrusu..
neyse o değil de büyüdükçe kaybedilen şeylerin başında iyi niyetin ve de objektifliğin geldiğini unutmamış olduk böylece.

forlindon
orta dünyanın kötülüklerden arınması,harry potter’ın voldemort’u yenmesi ve neo’nun ajan smith’i etkisiz kılması kadar engin gizlere sahip bir sevgidir...
fantastik dünyanın bile erişemeceği bir duygu birikimidir...
ankakusu
jedi’nin tanidiklari sevgi gösteriyor veya koruyorsa amenna... ama bazen jedi’nin tanimadigina emin oldugum sahislarin, jedi’yi hiç tanimadigi, konusmadigi halde korumaya çalistigini görünce o kisilere üzülüyorum. jedi kendini korumak ve savunmaktan aciz mi? degil... birak bunu yapacaksa jedi’nin dostlari, samimi oldugu insanlar yapsin, sanane... daha dün gelmissin ama yazilarinla saglam duracagina, bir görüs, bir fikir sergileyecegine arkana jedi’yi alarak, ahkam kesme pesindesin...

peki bunu yapanlar ne kadar samimiyetsiz göründüklerinin farkinda degil mi? her gördügümde ’ulan yapma diyorum ne kadar samimiyetsizsin her kelimende, her cümlende yag akiyor görmüyor musun, hiç utanman yok mu, hiç karakterin yok mu?’ diye söyleniyorum.

banane canim... herkesin adamligi kendine...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol