posta kutusundaki zarfi çıkartamamak

halukarnas
potacıdan başlayıp posta kutuna varana kadar sövmeme sebebiyet veren gıcık durumdur.

özellikle 2 ve daha çok zarf varsa posta kutusunda en arkadaki hep dangalaklık yapar çıkmamak için.nasıl atılmışsa içine posta kutusunun bu zarfların en sonda olanı fizik kurallarını alt üst ederek dimdik ve yapışık halde durmaktadır.diger zarfları kullanarak itersin kakarsın.ancak ne fayda yerinden kımıldamaz şerefsiz.japon yapıştırıcısı ile yapıştırsan ancak bu kadar sabit durabilir.ha şimdi diyeceksiniz ki heeyy halukarnas anahtarı kullansana.e güzel insanlar anahtarım yok. bilinmez bir zamanda kaybettim kendilerini.neyse bu soruyu da ortadan kaldırdıktan sonra devam edelim maceramıza. neyse çıkmam da çıkmam der.ben iyice deli olurum tabi buarada. artık o alakasız zarfı çıkartmak benim için izzeti nefis meselesi olmuştur. hani çıkarsam nolacak ya kredi kartı ekstresi yada telefon faturasıdır ama yoookk ben bu yola baş koymuşumdur. cüzdandan ehliyet,kredi kartı gibi bilimum alet ve edevat kullanılır bu zarfı çıkartmak için.en son kutuya vurulup üst taraftan üflenir . evet evettt! hareket ediyor nidalarıyla posta kutusunun ucuna gelir sonunda hain zarf ve küçük bir el hareketiyle çıkartılır. kan ter içinde kalınmıştır ama haklı gurur taşınmaktadır türk evladı yüreginde her ne kadar gelen faturaya sahip şirketin büyük bölümü yabancıların olsa da.
ylmzcrk
insan hayatında ki küçük ama çok sinir bozucu detaylardan birisidr. hele hele kötü tasarlanmış bir posta kutusuna sahipseniz.
böyle bir durumla karşılaşıldığında ya kozmik güçlere sahip olmalı ya da posta kutusunun anahtarı olmalı.
ayln
okuldan devamsızlık kağıdı geldiğindeyse insanın gözü döner, ne yapacağını bilemez, posta kutusunun üstüne çıkıp, üstünde tepinip kırmaya kadar gidebilir yol.
aello
anahtari bulamayan zatin, delik eger iraz genisse elini sokmasiyla baslar. elini sokmustur, zarfi da yakalamistir ama cikaramaz. cikmaz cunku col o delige sikismistir. zarfla beraber oraya oylece kamp kurar bu zat. kolay gelsin demek lazim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol