kızların sözlükte devrim yapması

artemisia
her türlü penisli sikli entry ve başlıklar patlatılması, kenarı dantel işlemeli bir theme hazırlanması, houston butonunun yanına bir dedikodu butonu konması, ve her gün muayyen gününde olan hatunlara otomatik muhteşem oy verip houston’dan "bugün yine harika şeyler yazmışsın iyi ki varsın" diyen bir bot hazırlanması gibi olayları kapsayan bütündür.
greyfurt
zikli toşhakli başlıklardan kurtulmak gibi güzellikleri dışında pek bir faydasi dokunmayacak hatta azap yaşatacak gelişmedir.
"bilgi sozluk amanzonlar matinesi zirvesi" gibi başlıklara alışacağımız, konsola "bilgi sozluk altin gunu" gibi butonların eklenmesine göz yumacağımız, seda sayan’nin "onursal mod" ilan edilmesinin bile muhtemel olduğu devrimdir.
not: erkek yazarlarda daha büyük moral çöküntüsü yaratmamak için kozmetik reklamlarinin sözlüğü işgalini yazmadim.
sipsi
hayallerimiz gerçekleşir de bu devrimi yapabilirsek:

- sözlüğün her gün tozu alınacaktır.

- ayakkabıyla içeri girilmeyecek, ayakkabı kapıda çıkartılacaktır.

- çiçekler her gün sulanacak, begonvillere ayrı özen gösterilecektir.

- her entry ayrı ayrı dantelle örtülecek, başlıkların kenarlarına havlu kenarından bozma işlemeler iliştirilecektir.

- sözlüğün default görüntü rengi ruh haline göre pembe, kırmızı, mor arasında gidip gelecektir.

- sözlükte belirli zaman aralıklarıyla şirin kedi, köpek, maymun, bebek, domuzcuk, ayıcık videoları yayınlanacaktır.

- yarın ne giyeceğim ben yaaa sorunu olanlar, depresyon hırkasını bulamayanlar, ağlamaktan gözü şişip de indiremeyenler, aldatanlar, aldatılanlar, eski sevgilisinden intikam almak isteyenler için destek hattı oluşturulacak, gerekirse ev ziyaretleriyle çözüme ulaşmaya çalışılacaktır.

- bakımsız, kötü giyimli ve yakışıklı olmayan erkekler anında uçurulacaktır. yakışıklı değil ama karizmatik kategorisine dahiller için moderasyon üyeleri oylama yapacak, çirkin ama yoklukta gideri var olanlar ise gecenin ilerleyen saatlerinde değerlendirmeye alınacaktır.

- tuvalete kesinlikle tek başına gidilmeyecektir. öncelikle ilgili başlığa formata uygun olarak tuvalete gidileceği yazılacak, katılımın sağlanması halinde 3-4 kişilik gruplar halinde gidilecektir.

şimdi tek yürek, tek vücut olma zamanı. vaatlerimiz bu kadarla sınırlı kalmayacak, daha neler neler olacaktır. bizi izlemeye devam edin.
independence
sozluk yonetiminden de kesinlikle destek alacaklardir. devrim bize kar$i yapilacak ama olsun, kizlar yaoacak nihayetinde. kovalim tum erkekleri bu devrim kapsaminda. ne o oyle, kıllı kıllı yaratiklar. nalet olsun onlara ya.
independence
sozluk yonetiminden de kesinlikle destek alacaklardir. devrim bize kar$i yapilacak ama olsun, kizlar yaoacak nihayetinde. kovalim tum erkekleri bu devrim kapsaminda. ne o oyle, kıllı kıllı yaratiklar. nalet olsun onlara ya.
esrakesh
#988072

kesinlikle katılmakla birlikte eklenmesini talep ettiklerim:

- sözlükte bünyede lop lop et olacak yiyeceklerin adı geçmeden önce spoiler alarmı verilmesi mecburi olacaktır.

- hello kitty teması sözlüğe eklenecektir.

- iki bilgiç aynı anda bir başlığa aynı entryi yazarsa öncelik kadın yazarın olacaktır.

- sözlük yazarının eski sevgilisinin yeni sevgilisi ve/veya yeni sevgilisinin eski sevgilisinin ondan daha güzel, akıllı,zayıf vs.olmadığı periyodik olarak kendisine hatırlatılacaktır.
zotac
kesinlikle desteklediğimi belirtmek isterim. hatta faydası olacaksa ses getirmesi açısından böyle bir eylem için soyunabilirim bile...
orqn
yapsınlar tabi devrim. organize olmaları konusunda elimden geleni ardıma koymayacağımı bilmelerini isterim. benim evde toplanabilirler mesela konuyla alakalı olarak.
independence
tam destek olacagim konusunda kimsenin $uphesi olmasin. detaylari konu$mak uzere kizlarla ozel bir toplanti yapmamiz gerekli. kendi aralarinda fikir birligine varip bana haber versinler lutfen. evli olanlarin zamanlarinin kisitli oldugunu bildigim icin onlarin katilmasina gerek yok, diger arkada$lari konu$ulanlari kendilerine iletirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol