23 ağustos 2007 dikkat konser var

urban f
barınak gönüllüleri derneği’nin 23 ağustos’ta düzenleyeceği yardım konseri ile ilgili gönderdiği tanıtımı aşağıda okuyabilirsiniz.

bgd olarak uzun suredir hayalini kurdugumuz ve gerceklesmesi icin var gucumuzle calistigimiz sosyal sorumluluk kampanyamiz "kalbimiz sokakta atiyor"un ikinci ve son ayagi olan, organizasyonunu gonullu olarak bkm’nin ustlendigi konserimiz icin, 23 agustos 2007 persembe gunu saat 21:15’te istanbul/kurucesme arena’da sezen aksu, ajda pekkan, candan ercetin, yasar, hande yener, demir demirkan ve dj murat uncuoglu gonullu olarak sahne alacaklar.



ve bu gece, dunyada hayvanlar icin yapilan en genis kapsamli gonullu yardim aktivitesi olacak. gelenler turkiye’nin sevdigi bu sanatcilari dinleme firsatinin yani sira, ozellikle bizler icin cok ozel bir amaca da hizmet etmis olacaklar:



konser ve yardimlardan elde edilen gelirle, istanbul buyuksehir belediyesi’nin isbirligi ve mimar dogan tekeli’nin gonullu yardimlari ile istanbul’da, sadece sakat, felcli, yasli, kisacasi yasamini sokakta devam ettiremeyen sahipsiz hayvanlar icin tum imkanlarin sunuldugu bir rehabilitasyon ve barindirma merkezi yapilacak.



merkezimizin yeri belirlendi ve sahipsiz dostlarimizin yasamlarini en iyi sekilde gecirmeleri icin her ayrinti dusunulerek proje cizimlerine baslandi. hedefimiz, mumkun olan en kisa sure icerisinde merkezi calisir duruma getirmek.



bu merkezin yapimina katkida bulunmak, bir tugla da siz koymak isterseniz;



barinak gonulluleri dernegi is bankasi caddebostan subesi (1082) hesap no: 605109



not: yukaridaki hesap numarasi, 2860 sayili yardim toplama kanunu’nun 7. maddesi geregince 03.08.2007-03.08.2008 tarihleri arasinda kullanilmak uzere istanbul valilik makami tarafindan verilen 28990 sayili izin ile yayinlanmaktadir ve hesaba yatirilan bagislar sozkonusu rehabilitasyon merkezi icin kullanilacaktir.


ayrica tum dostlarimizi bu konsere bekliyoruz...

(biletler biletix’de satisa sunuluyor)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol