madimak katillerine oy vermek

duncan mac leod
37 kişinin canına imansızca kıyan dürzülere rey vermektir.halkın %46 sının yapıp geçmişi gömdüğü varsaydığı meseledir.ama bir dava yoluna baş koyulmuş ve arkasında durulmuş ise bebek katili şerefsizlere oy verenlerden farksızlardır gözümde.genel af yasası aniden çıkartılıp da madımak katillerinin akp içindeki taşaklı kadrolara yerleştirilmesi de olayın acı verici tarafıdır derim...

(bkz: bindörtyüz sene yandım yine yanarım)
comengineer
bir kısım insanların çekemediği bir olguyu, partiyi ya da halkı
"vatan haini" , "cahil" , "şeriatçı" ,"amerikan yaltakcısı" ,"musanın oğulları" "barzani dostu terörist" gibi sıfatlarla aşağılamayı yeterli görmeyip yanına bir de "madımak otelini yakanlara oy veren alevi ve aydın" düşmanı ilan etmek ne kadar insanlıkla bağdaşır?
kaldı ki bir şeriatçının amerikan dostu olması mümkün değildir.
bir şeriatçının ( tam manasıyla ) inanmayan ya da farklı inanan bir insana niye inanmıyorsun diye zarar vermesi hele ki yakması mümkün değildir.
bir şeriatçının israil dostu olması asla mümkün değildir.
kaldı ki madımak yangını , çorum olayları ve ve hatta menemen olayının bile "provakatör" işi olduğu belgelerle ortadadır.

son söz : olaylara bu kadar yanlı ve bilgisizce bakıp ; karşı tarafı cahil ve düşman ilan etmek ne kadar mantıklıdır vicdanlar bırakıyorum onu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol