msn de karşı tarafın ee hadi konuşsana demesi

ali biberon
iş bu raddeye geldiyse, onca zaman kadar çok boş şeyler konuşulmuş demektir. karşı tarafın bu lafı demesi bile, konuşulacak bir şeyin olmamasına delalettir. ki bunu anlamayan geri zekâlı msn kullanıcısı da, karşı tarafı " ee hadi konuşsana " diyip, bir nevi gaz vermeye çalışır. fakat karşı taraftan " ne konuşayım " cevabını yediği zaman, üstünden senelerce kalkamaz.

" ee hadi konuşsana " diyen birinin üzerinde yıllardır yaptığım bir istatistiğe göre, bu kişiler ile konuşulacak hiçbir şey yoktur. ne kültür ne sanat nede hayat konuşulur. konuya bir yerden girmekten ziyade ve o sihirli, aptalca 3 kelimeyi kullanmayı bir kenara bırakıp, adam gibi bir şeylerden konu açsa, iş bu raddeye kadar büyümeyecek.

bu tip insanlar, msn de, belki de telefonda, karşı tarafın tıkandığını düşünerek bu ikazı yapma gereği duyarlar. aslında bilmiyorlar ki, konuşulacak bir şey olsa zaten kendileriyle konuşulur?
mmkurabiye
artık konuşulacak hiçbir şeyin kalmamış olduğuna tekabül eder.
en trajikomik durum ise zaten hazlihazırda bir mazinizin,ahbablığınızın olmadığı bir kişinin size msn’de ee hadi konuşşana demesidir.
ripuloin
bazen yeni tanışmaların hemen ardından yaşanır.

-selam
-merhaba
-naber
-iyi sen?
-bende iyi nolsun..

...
...

-ee?
-eesi öyle..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol